Колегите от Враца отчитат добри резултатити. Регистриран е спад в

...
Колегите от Враца отчитат добри резултатити. Регистриран е спад в
Коментари Харесай

Живко Коцев: Арестуван е мъжът, подал сигнал за бомби в училищата

Колегите от Враца регистрират положителни резултатити. Регистриран е спад в равнището на закононарушенията. Това заяеи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

По думите му има устйчивост на разкриваемостта на закононарушенията с един пукт по отношение на 2022 година. Всичките тези резултати се дължат на положителната работа и координацията с прокуратурата, местаната власт и с жителите. Той добави още, че позитивното е, че няма неразкрити закононарушения с висока социална заплаха. " Добри са индикаторите и във връзка с грабежите, само че доста сериозен е казусът с закононарушенията в изискванията на домашно принуждение ", сподели още той.

Мъжът, подал сигнали за бомби в учебни заведения в цялата страна, е арестуван. Той е 32-годишен български жител. Живее на територията на Област Добрич. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пред публицисти във Враца, където бе на инспекция в Областната дирекция.н проблем остава домашното принуждение, с експанзията и изобщо с закононарушенията в домашни условия. Приоритетите са преди всичко образование на целия персонален състав без изключение, това ще бъде приоритет и цел в народен персонален състав. Друг проблем по който ще работи е наркоразпространението.

Той сподели още, че е конфискувано и устройството, от което са изпратени заканите за бомби.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР