Колегите от Тема Спорт потърсиха популярния гръцки журналист Джони Йоргопулос,

...
Колегите от Тема Спорт потърсиха популярния гръцки журналист Джони Йоргопулос,
Коментари Харесай

Гръцки журналист: Франко Мазурек е завършен футболист, но не обича здравите единоборства

Колегите от " Тема Спорт " потърсиха известния гръцки публицист Джони Йоргопулос, с цел да показа той своите усещания от новия атакуващ халф на Левски - Франко Мазурек. Вчера аржентинецът дебютира за " сините " при загубата от Република България Брагантино с 0:1.

" Мазурек беше един от най-хубавите офанзивни халфове в гръцката Супер лига. Техническите му умения са на суперниво. Затова се досещате, че е доста добър с топка в крайници. Има положително първо допиране до топката, не е проблем с преодоляване да се освободи от противник. Може да пробива, може и да подава дълги пасове - има добър взор върху терена, както и нюх тъкмо в кой миг да потърси пас към нападател. Завършен футболист е ".

" Като минуси можем да отчетем физиката му - лекичък и дребничък е, по тази причина и мачове със здрави единоборства не са по усета му. Не е толкоз динамичен състезател, само че за сметка на това е доста техничен ".

" Хвана окото на Панатинайкос и Атромитос, които желаеха да го привлекат, само че той избра Левски. В Панетоликос получаваше по 120 хиляди евро на година. Офертата на Панатинайкос беше за 180 хиляди евро на сезон, а доколкото ми е известно, предлагането на Левски е било за 220 хиляди евро ", съобщи Йоргопулос. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР