Колегите от Продължаваме промяната-Демократична България-“Спаси София“ (ПП-ДБ-СС) получиха толкова комисии,

...
Колегите от Продължаваме промяната-Демократична България-“Спаси София“ (ПП-ДБ-СС) получиха толкова комисии,
Коментари Харесай

Пламен Данаилов : Ние не участвахме в съглашателството при избора на Цветомир Петров за председател

Колегите от Продължаваме промяната-Демократична България- “Спаси София “ (ПП-ДБ-СС) получиха толкоз комисии, колкото им се полагаха. Те получиха председателство на правна комисия, която ще дава отговор за публичните поръчки. Отказаха се и от комисията по тъжби на жителите. Това е мощно притеснително. Очевидно те не желаят да ръководят, абдикират от проблемите на града. Това съобщи общинският консултант от „ “ в СОС Пламен Данаилов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Всякакво преодоляване не е положително. Става дума за обществени състезания за общинските сдружения. Назначението на надзорните препоръки зависи от СОС, а те избират управителните препоръки на сдруженията “, изясни той.

„ Очевидно имаше съглашателство да бъде определен сътрудника Цветомир Петров за ръководител. Ние не участвахме “, сподели Данаилов.

Водещата повдигна тематиката за градежа на небостъргачи на границата на кв. „ Лозенец “. „ Искам да поздравявам концепцията за референдуми и те да са правно обвързани, а жителите на кварталите да вземат решение по какъв начин да се развиват те. СОС катастрофира в съда и заплати огромни компенсации поради сходни планове “, посочи общинският консултант от Има Такъв Народ.

„ Всички споделяха преди изборите, че ще предложат нов организационен проект на София. Чакаме да го забележим, тъй като най-вероятно ще реши тези проблеми “, добави Днаилов.

Политикът разяснява и проблема със зависимостите в правосъдната система. „ Много е притеснително, протичащото се в правосъдната ни система. Всички се надяваме, че нещата в България се случват по закона и когато се стигне до съд, съдът ще отсъди заслужено. Надяваме се, че господин Сарафов ще стигне до истината по тематиката с Нотариуса “, акцентира Пламен Данаилов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР