Колегите от парламентарната група ми подариха маратонки, за да продължа

...
Колегите от парламентарната група ми подариха маратонки, за да продължа
Коментари Харесай

Току що Цветанов разкри последната си голяма придобивка от парламента. От ГЕРБ му казаха да използва свободата си и да бяга с...

Колегите от парламентарната група ми подариха маратонки, с цел да продължа да тичам в дългия политически маратон. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “..

Цветанов съобщи, че е подготвен да оказва помощ на Даниела Дариткова и на ПГ на ГЕРБ. „ Връзката остава толкоз мощна, колкото е била до момента. Единственото във времето, когато има пленарни съвещания и би трябвало да бъда тук, в този момент ще бъда в някоя поредна община, където ще върша следващата среща с нашите структури и ще можем да се подготвим оптимално организационно добре за идните избори “, добави Цветанов. Той означи, че сътрудниците му от парламентарната група са му създали изненада и са му подарили маратонки. „ Казаха, че сега в свободата, която имам, е доста по-добре да тичам в този политически маратон “, добави Цветанов. Във връзка напускането на Народното събрание, заместник-председателят на ГЕРБ уточни: „ Винаги съм бил за целостта и да не остава чувство в хората, че има някакъв скандал или спор в управлението на ГЕРБ. Страдат структурите, членовете, симпатизантите. Партия ГЕРБ е като едно семейство “, уточни още Цветанов. Той изясни, че Законът за вероизповеданията е бил доста мъчно тестване за всички парламентарни групи. „ Всеки желае под една или друга форма да покаже на своите гласоподаватели, че пази и отстоява дадени кардинални позиции. В живота и в политиката би трябвало да се търси консенсус “, изясни той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 gugutka (преди 2 минути) Рейтинг: 37045 | Одобрение: 16805 Идиот! Оставката ти е прахуляк в очите на народа. Трябва да те проверяват, да излязат всичките ти корупционни схеми нескрито и тогава, бесилото ще ти е малко. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР