Колегите от БСП влязоха в манипулативен режим. От опозицията вливат

...
Колегите от БСП влязоха в манипулативен режим. От опозицията вливат
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Влива се страх, че в живота на хората ще се променят традициите

Колегите от Българска социалистическа партия влязоха в манипулативен режим. От опозицията вливат боязън, че в живота на хората ще се трансформират традициите. Имаме доста доказателства от Истанбулската спогодба, че това няма да се случи. Възможността някой самичък да избере полът си съществува и в този момент. Това съобщи Данаил Кирилов, депутат от ГЕРБ, в утринния блок на Българска национална телевизия "Денят стартира ".

"Имаме признат закон за тъждество на пола. За да е ясно на хората, конвенцията дава отбрана на дамите и девойките против принудителен брак, принудителен аборт, гонене, полов тормоз, психическо и физическо принуждение. Основният смисъл на конвенцията е равнене на половете. Разполагаме с пояснителен отчет за конвенцията. От опозицията се пробваха да извращават понятията. Референдум по тематиката за Истанбулската спогодба е форма на бавене ", сподели още Кирилов.

Гост по тематиката беше и депутатът от Българска социалистическа партия Пенчо Милков. "При нас не се е обърнало решение, не одобряваме Истанбулската спогодба. Когато има значим въпрос, от Българска социалистическа партия го обсъждаме партийно. Никой не желае да има принуждение над дами и деца. Но в този документ, полът става обществена характерност. Всеки ще може самичък да дефинира полът си ", съобщи той.

"Дефиницията отключва всички други текстове. Жените ще бъдат защитавани, само че и мъжете, които се одобряват за дами, също ще бъдат защитавани. Става въпрос за обществено усещане. Изнасилването може да е единствено от мъже към дами, изнасилването и на двата пола е криминализирано. Искаме референдум във връзка Истанбулската спогодба ", приключи Милков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР