Колегите от БСП ежедневно рушат авторитета на парламента, а той

...
Колегите от БСП ежедневно рушат авторитета на парламента, а той
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Колегите от БСП ежедневно рушат авторитета на парламента

Колегите от Българска социалистическа партия всекидневно разрушават престижа на Народното събрание, а той е част от националната сигурност на страната. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите по отчета за националната сигурност на България за 2017 година

„ Това, което мога да заявя е, че от ПГ на ГЕРБ ще подкрепим отчета, тъй като сме уверени, че това е верният и много изчерпателен отчет, който може да бъде показан на Народното събрание, това, че сътрудниците от ляво няма да го поддържат, то е показателно с тяхното неявяване от пленарна зала “, добави Цветанов.

По думите му всеки един може да си направи извода кой желае да прави действителни политики, кой желае да разисква действителните тематики, които стоят през днешния ден пред обществото и пред Народното събрание като институция.

„ Част от националната сигурност е престижът на институцията Народно заседание. Колегите от Българска социалистическа партия всекидневно разрушават престижа на Народното събрание, неучаствайки в съвещанията и абдикирайки от своята ежедневна активност “, добави още Цветанов.

По отношение на срещите на Българска социалистическа партия по „ Визия за България “ Цветанов съобщи, че ГЕРБ се среща с хората в извънработно време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР