Колегите от BGbasket.com стартират благотворителна кампания за председателя на Съдийската

...
Колегите от BGbasket.com стартират благотворителна кампания за председателя на Съдийската
Коментари Харесай

Стартира благотворителна кампания за съдията Владимир Цеков

Колегите от BGbasket.com започват благотворителна акция за ръководителя на Съдийската комисия към БФ Баскетбол Владимир Цеков. На 2 юли 2019 година, ден преди да навърши 50 години, той претърпя тежък случай с мотор. На този стадий животът му не е в заплаха, само че всекидневно има риск от утежняване на положението му след претърпените хирургически интервенции в ИСУЛ.

В момента той е с парализа от гърдите надолу и с поддържане на висока температура. Според прогнозите на експерти има късмет за цялостно възобновяване, само че процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и спомагателни интервенции на гръбначния дирек. Само за първия стадий на лекуването са нужни 50 000 евро, като сумата е непостижима за фамилията му.

От BGbasket.com се обръщат с молба към всички вас, негови другари, познати и спортни деятели, да покажем съпричастност и да помогнем Владо още веднъж да бъде здрав. Вярваме, че той ще се изправи на крайници!

Всеки, който желае да подари средства, може да го направи на банкова сметка в лв.:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61
BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGGSF
Титуляр: Владимир Цеков

За повече информация: [email protected], Мила Георгиева, с която Владимир живее.

Уверяваме ви, че положението на сметката ще бъде налично онлайн за всички, които желаят да ревизират какъв брой пари са събрани в нея и какъв брой и защо са изхарчени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР