Колегите от „Атака“живеят в стари политически реалности. Те не могат

...
Колегите от „Атака“живеят в стари политически реалности. Те не могат
Коментари Харесай

Кандидат за кмет от ВМРО: Колегите от „Атака“живеят в стари политически реалности

Колегите от „ Атака “живеят в остарели политически действителности. Те не могат да преживеят активите, които натрупа Вътрешна македонска революционна организация. Това съобщи претендентът за кмет за Плевен от Вътрешна македонска революционна организация доктор Калин Поповски в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

„ Ако се стигне до балотаж в Плевен, а Вътрешна македонска революционна организация не взе участие в него, ще подкрепим претендентът на ГЕРБ. Повече от половината хора в Плевен желаят нов кмет “, съобщи той.

„ Плевен има доста обществени и битови проблеми, по тази причина е нужна интензивно съдействие с държавното управление. Нуждаем се от довеждане докрай на огромните инфраструктурни планове. Тържествено бе дадено от премиера, че до края на годината, автомагистралата ще стигне до плевен. Има много сериозен медицински туризъм в града “, уточни кандидат-кметът.

Според него главният проблем за града стартира след затварянето на предприятията в Плевен преди години. „ Градът ни за към 30 години обезлюдя със 60 000. Това е демографски колапс. В Плевен може да се развият разнообразни типове промишленост. Има няколко огромни шивашки заводи “.

„ Когато автомагистралата като пристигна до Плевен, би трябвало да се намерения дали не може да се употребява едно от старите летища край града за карго летище. Ако тези планове се осъществят, младежите ще се върнат “, уверен е Поповски.

„ Престъпността не е главният проблем в региона. По-голям проблем основават противозаконните сметища “, сподели още претендентът за кмет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР