Колегите на Кейт Гарауей от ITV се оказаха, за да

...
Колегите на Кейт Гарауей от ITV се оказаха, за да
Коментари Харесай

Колегите на Кейт Гарауей от ITV пристигат за погребението на Дерек Дрейпър, докато Сузана Рийд води поддръжка

Колегите на Кейт Гарауей от ITV се оказаха, с цел да поддържат водещата на погребението на нейния брачен партньор Дерек Дрейпър през днешния ден.

Дерек умря на 5 януари на 56 години, съвсем четири години откакто се разболя от Covid. Той беше женен за водещата на Good Morning Britain Кейт от съвсем 20 години и двамата споделят две деца, щерка Дарси, 17, и 14-годишния наследник Били.

Преди да бъдат диагностицирани с Covid, Дерек и Кейт възнамеряваха да възобновят брачните си клетви, само че това не трябваше да се случи. Пандемията удари, сложи Дерек в кома и го хоспитализира за 13 месеца.

В последна сметка му беше разрешено да се прибере, само че някогашният политически консултант се нуждаеше от 24-часови грижи и сърдечен удар го накара да бъде още веднъж признат в болница преди Коледа. За страдание той умря няколко дни по-късно, държейки ръката на обичаната си Кейт.

След гибелта на Дерек Кейт се пази с невисок профил, само че през днешния ден беше обществено подкрепена от своите другари от GMB, защото другари и семейство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР