Колегите на Иън Зиринг от Бевърли Хилс, 90210“ Джейсън Пристли,

...
Колегите на Иън Зиринг от Бевърли Хилс, 90210“ Джейсън Пристли,
Коментари Харесай

Колегите на Иън Зиринг от „90210“ Джейсън Пристли, Шанън Дохърти и други реагират на нападението му от бандата на мотоциклетисти

Колегите на Иън Зиринг от „ Бевърли Хилс, 90210 “ Джейсън Пристли, Шанън Дохърти и Браян Остин Грийн реагираха на обява в Instagram от Ziering, в която се разказват събитията от неговата новогодишна офанзива на бандата на мотоциклетисти.

Звездата от „ Sharknado “ осъди правоприлагащите органи, като сподели, че бавното им време за реакция го е принудило да вземе нещата в свои ръце.

„ Вчера претърпях обезпокоителен случай, включващ група хора на мини колела. Докато бях в запушване, колата ми беше доближена нападателно от един от тези ездачи, което докара до тревожна борба “, написа 59-годишният Зиринг в понеделник. „ В опит да оценя вредите излязох от колата си. Това деяние, за жалост, ескалира във физическа кавга, която аз направлявах, с цел да се защитя.

Стипцата „ 90210 “ съобщи, че макар че той и 12-годишната му щерка – която беше на задната седалка по време на нападението – са добре, „ случаят ме остави надълбоко угрижен за възходящата смелост на такива груп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР