Колеги стартираха акция, за да й помогнат – с дрехи,

...
Колеги стартираха акция, за да й помогнат – с дрехи,
Коментари Харесай

Студентката, която запали общежитията в Бургас – грешник или жертва

Колеги стартираха акция, с цел да й оказват помощ – с облекла, учебници и пари

Една от стаите в блок 3 на студентските общежития на университет „ Проф.д-р Асен Златаров “ пламтя нощес, а цяло знамение нямаше потърпевши.

В първите минути на случая съобщихме, че повода е печка, вид „ духалка “, която студентка е не запомнила включена и излязла на открито. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Мнозина подлагаха на критика момичето, което се оказа студентка от филиала на Националната художествена академия – предстоящ създател, за които е присъщо да са разсеяни.

В общежитията не е било толкоз студено, че да се е налагало стартиране на спомагателна печка. Имало е ремонт на парното, само че то e поддържало задоволителна добра температура, обясниха през днешния ден от управлението на университета.

Оттам прецизираха, че има и заповед, която изрично не разрешава внасянето на външни електроуреди.

Малко прочут факт е, че сметката за ток на висшето образователно заведение е галактическа. От началото на годината те са платили над 800 хил.лева, а главната част от тях е насъбрана тъкмо от общежитията, които в последните години бяха главно ремонтирани – със заменена дограма, санирани, стаите бяха актуализирани. И вместо да се влагат средства в модернизацията въз основата, се заплащат баснословни сметки за ток.

И до момента в който момичето отнесе сериозен хейт поради безотговорното си държание, част от сътрудниците й стартираха през днешния ден акция в нейна поддръжка.

Оказа се, че студентката е изгубила всичко, което има. Останала е единствено с телефона си. Изгорели са облеклата й, учебници, пособия, компютър, козметика и посуда.

Днес на партера на блок 3 бе сложена записка, с която от Студентски съвет призоваваха всеки да помогне с каквото може.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ СТАЯТА НА МОМИЧЕТО:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР