Колеги, предлагам да свалим маските - те падат рано или

...
Колеги, предлагам да свалим маските - те падат рано или
Коментари Харесай

Колеги, предлагам да свалим маските - те падат рано или късно

Колеги, предлагам да свалим маските - те падат рано или късно. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при започване на конференцията на партията.
Да, да - и в метафоричен смисъл, добави Йордан Цонев.
 Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи ще поддържа държавно управление на новите партии Мустафа Карадайъ: Движение за права и свободи ще поддържа държавно управление на новите партии
Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на срутилите се партии, изгубили изборите – ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа...
Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на срутилите се партиите, изгубили изборите – ГЕРБ и Българска социалистическа партия,  разгласи Карадайъ на брифинга, отдаден на окончателните резултати от парламентарните избори.
От Движение за права и свободи биха подкрепили кабинет на новите партии в новото Народно заседание, което да има ясни и точни цели. От партията могат да предложат примерни цели, без да държат те да бъдат нови – битката с ковид, стопански и обществените ограничения за поддръжка на бизнеса, сериозен спор за проекта за възобновяване и резистентност, подготовката на страната за идващия действен интервал, стана ясно още на брифинга.
Още за проектите на ДПС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР