Колеги, имаме страхотна идея - ние с Асен Бойко Рашков

...
Колеги, имаме страхотна идея - ние с Асен Бойко Рашков
Коментари Харесай

Нямаме кандидат за вътрешен министър, но е много готино: Премиерът

" Колеги, имаме страхотна концепция - ние с Асен Бойко Рашков да го изтеглим от Министерство на вътрешните работи и да го сложим за ръководител на КОНПИ.
Всички сътрудници се изумиха и споделиха за какво да го слагат, какви са претекстовете, имате ли претендент за вътрешен министър.

- Не, нямаме, само че е доста готино, тъй като господин Бойко Рашков е прекомерно възрастен ”, преразказа думите на премиера депутатът Станислав Балабанов като очевидец на " разискването ” на съдружен съвет на кандидатурата на настоящия вътрешен министър за началник на КПКОНПИ. Кирил Петков или държавната осведомителна работа не са отрекли истинността на цитата, нито пък някой различен от участниците на съдружния съвет. Най-мекото им определение за този метод на ръководство е " несериозно ”.


Елементарно мениджърско предписание е, че не се махат от постовете им хора, преди да е открит нов човек за поста. За ръководство на страна пък е наложително, изключително за глава на основното вътрешно министерство: не спорта или културата, на които тази власт даже не превежда 5 месеца плануваните в бюджета средства, т.е. не ги брои за живи.

Защото една от клетвите на тази власт беше да се бори с корупцията, да проверява до дъно далаверите на предходното ръководство, да няма битова престъпност – все неща, които ги прави Министерство на вътрешните работи. Без министър по какъв начин по-точно биха се получили, откакто – изключително през последните 6 месеца, и с министър не ставаха.
 
 
Чело
01
Министър рекетира за 10 М " за успокоение ” предприемач, има и запис
 
Министър от настоящото държавно управление, много почитан в Продължаваме промяната, е посъветвал огромен предприемач да си заплати 10 милиона лв., с цел да има успокоение, да не бъде притесняван от инспекции на разнообразни, подчинени на изпълнителната власт институции. 19 минути научи това от почитан източник в администрацията, а материалът от " дружеската сказка ” е и разполагаем.
Понеже не е вчерашен, а и - без да желае – по този начин или другояче има нужната модерна техника за сигурност, привикналият с номерата на българските политици настоятелен мъж пази благ спомен от срещата във тип на доказателствен материал, споделя още високопоставеният източник. Бизнесменът има сходен опит от времето на " статуквото ”, който – за негова голяма изненада – в този момент му е застраховка и при " смяната ”.

Утре ще напомним за героите от другия настоящ корупционен сюжет – схемата на Продъжаваме смяната 10+4% за приемане на забавени заплащания по публични поръчки. Там също има доказателства. В писмен тип.
Напомняме, че с цел да си получи парите, за които има контракт с страната, ръководителите на компании, изпълнявали сходни договори и искащи да им бъде платено от бюджета, са насочвани първо към заместник-министър на финансите, за който в детайли ще разкажем, а оттова – към известни адвокатски адвокатски фирми.

Защо ли в бизнес средите ги назовават " Канторите на Асен ”? Не се наемаме да гадаем
Обаче, който не мине през адвокатските фирми, не си получава парите, в случай че ще и съдът да е взел колкото си желае решения по проблема му и да е задължил страната да му заплати.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР