Колегата, който е бил в час, учителят по история веднага,

...
Колегата, който е бил в час, учителят по история веднага,
Коментари Харесай

САМО ЗА ЕВРОКОМ: Директорът на Френската гимназия в София за инцидента с газов пистолет в училището

Колегата, който е бил в час, учителят по история незабавно, внимателно, е изпратил други двама възпитаници, с които е имал час, да ни оповестят за обстановката. Веднага към стаята на децата се насочиха двамата педагогичен съветници. Ученикът е изведен без напрежение от класната стая и изместен в стаята на педагогическия съвет. В това време други сътрудници се свързаха с родител на ученика, който по поканен, само че получихме отвод. Веднага по-късно се обадих в 1 РПУ и в границите на 15-20 минути тук бяха към този момент шестима представители на 1 РПУ, които започнаха следствие, това съобщи шефът на Френската гимназия в София, това съобщи пред " Евроком " шефът на образователното заведение Емилия Богданова.

Той на тях даде раницата си и бе открито, че фактически разполага с подобен револвер, даде документ за законното му владеене. Бяха снети пояснения от него и негови съученици, продължи преподавателят.

До края на образователния период ученикът е остранен от учебно заведение, тъй като това право имам. Насрочили сме педагогичен съвет на 31 януари, тъй като сама не мога да вземам тези решения, на който ще участват и родители на момчето, акцентира шефът.

По думите ѝ тя не разполага с здравно уверение, че момчето има душевен болести.

Емилия Богданова въпреки всичко призна, че момчето е правило разнообразни дейности, неприемливи за ученическата институция.

Директорът на Френската гимназия в София отхвърли написаното във " Facebook ", че след апел да в профил момчето е от учебното заведение е дала отговор с " Не зависи от мен ", и още веднъж акцентира, че решението за изключване на възпитаник може да бъде взето единствено на педагогичен съвет, а не еднолично.

Детектор за метал нямаме, той коства доста пари. Ако учебната общественост предприеме действия за закупуване на сходно оборудване, ще сложим и такова, безапелационна беше Емилия Богданова.

Тя акцентира, че друго решение на педагогическия съвет е камерите в класните стаи да не работят по време на час.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР