Коледно чудо за Нойзи или откровена глупост на Мария Игнатова

...
Коледно чудо за Нойзи или откровена глупост на Мария Игнатова
Коментари Харесай

Коледно чудо или откровена глупост: Мария Игнатова прибра пияницата Нойзи!

Коледно знамение за Нойзи или откровена нелепост на Мария Игнатова - това се питат всички, откакто към този момент стана ясно - Марчето си прибра пияницата. Ура! Да гърмим шампанското!...

Знаем, че след ареста на Ивайло Цветков - Нойзи, който си разреши да ръководи автомобила си пийнал на кирка и целия скандал, който се подвигна, двамата с Игнатова се разделиха. Разбира се, повода не беше нито в чашките, нито в колата, нито в ареста на Нойзи, а в това, че чашата преля.

На Мария очевидно й омръзна единствено да слуша празните плямпания на " гениалния " си брачен партньор, а да прави всичко сама - от изкарването на пари, до всички домашни отговорности. А и Нойзи се шири в нейната къща, не тя в неговата.

По едно време на Мария май й просветна и натири умника, само че... последният още веднъж играе " танца на насладата ", тъй като тя го прибра назад. Това пролича и от подаръците, които сподели, че е купила за него и е натъпкала багажника на колата си до обратен тласък.

" Жалко, тъй като множеството от приятелите на Мария считат, че заслужава надалеч по-деен и почтен мъж, само че тя очевидно не може без него. Какво и по какъв начин й направи, че й изпи мозъка, не знаем, само че ей на - факт ", разясняват осведомени.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи Мария Игнатова и Нойзи подаръци чудо коледно чудо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР