Коледният календар на оператора носи изненади през най-празничния месец от

...
Коледният календар на оператора носи изненади през най-празничния месец от
Коментари Харесай

През декември всеки ден е Коледа с мобилното приложение на Yettel

Коледният календар на оператора носи изненади през най-празничния месец от годината със страхотни отстъпки за смарт устройства и великодушни партньорски предложения

Светлин Желев преди 15 секунди 0 Сподели

Най-четени

КосмосЕмил Василев - 16:52 | 28.11.2023

Мъж съхранява години наред камък, мислейки си, че в него има злато, само че се оказал доста по-ценен

IT НовиниСветослав Димитров - 18:40 | 29.11.2023

Гугъл пусна незабавна актуализация за Chrome и предложи на всеки неотложно да актуализира своя браузър

IT НовиниДаниел Десподов - 16:44 | 30.11.2023

Най-големият айсберг в света стартира да се движи и напуща водите на Антарктида

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Този декември всички консуматори на мобилното приложение на Yettel ги чакат 31 празнични дни, цялостни с усмивки и страхотни изненади. Всеки ден от месеца те ще имат опция да отключват по една дата от специфичния коледен календар в приложението и ще получават изненади от оператора и неговите сътрудници.  За да стигнат до празничните предложения, потребителите би трябвало да влязат в мобилното приложение и да намерят банера „ Коледа за теб и теб “. Той ще ги води до календара, който оказва помощ мечтаните дарове да станат действителност. И тъй като Коледа е, с цел да подаряваш, всеки може да употребява отворената за деня изненада за себе си или да я показа с непосредствен в мрежата на телекома.

Смартфоните  Samsung Galaxy A23 5G и MOTOROLA Moto G84 5G ще могат да бъдат сграбчени с 30% отстъпка, а за измежду изненадите е прикрит и промокод за 25% понижение за XIAOMI Redmi Note 12 Pro. Трите оферти са в действие при покупка в брой с проект Total или Total Unlimited и контракт за 24 месеца. За дейните и динамични хора тласък да вземат участие са отстъпките за смарт часовниците  HUAWEI Watch GT 3 Active Black – 18% понижение и SAMSUNG Galaxy Watch6 40mm LTE с промокод за 17%. В превъзходен подарък под елхата могат да се трансфорат и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2, за които в коледния календар са скрити 22% отстъпка, както и мечтаните APPLE AirPods 3rd Generation с понижение от 19%.

Специално за подаръците на децата, които с най-голямо неспокойствие чакат идните празници, в приложението може да бъде открит и промокод от 20% за ненамалени артикули в Comsed. С коледни отстъпки до 15% за спортни облекла и обувки в коледния календар на Yettel вземат участие и физическите магазини на INTERSPORT, както и Intersport.bg, които са подготвили и още изненади. Потребителите имат късмет да попаднат също на 20% отстъпка за извършване на покупки на ненамалени артикули от строителен хипермаркет Praktis. Предложения с 10% отстъпка, които улесняват избора на коледни дарове за околните и цялото семейство, дават и магазините за премиум козметични артикули за коса и тяло ZlatnaRibka. Промокод до 30% за книги от издателствата „ Артлайн “, „ Архонт-О “, „ Oз books “ пък предлага Ozone.bg. За тези, които ще трансфорат празничните дни в странствуване, телекомът е подготвил в спомагателни партньорски оферти с отстъпки до 20% за нощувка в хотелите „ Вива Маре “ в Созопол и „ Св. Иван Рилски СПА Ризорт “ в Банско, както и до 25% за наем на коли и електрически автомобили от TopRentACar. Промокод за 4% кешбек при потреблението на платформата Booking.com също е измежду подаръците.

При всяка 6-а, 12-а и 24-та взета или подарена изненада потребителите стигат равнища, които автоматизирано ги включват в лотария за страхотни бъндъл пакети. Първото от трите  дава право на присъединяване за смарт телефон MOTOROLA Moto G32, оборудван с 50MP система с тройна камера и огромен екран с Full HD+ резолюция, дружно с Philips Airfryer, превъзходен за всички, които се стремят към здравословен метод на живот. С достигането на идващото равнище играещите към този момент вземат участие за бъндъл със смарт телефон TCL 40SE с огромен екран и издръжлива батерия, който идва в комплект с 43-инчов 4K QLED тв приемник с Гугъл TV и Game Master. При отключване на третото равнище, томболата е за подаръчен пакет, включващ супертънката и лека Motorola Edge 40 с неповторима задница от веганска кожа и кафемашина Philips за по-лесно подготвяне на вкусно кафе от свежи зърна. Потребителите могат да наблюдават до каква степен са стигнали в играта посредством напредък лентата в празничния календар.

Всеки клиент на оператора може да взе участие в акцията от 1 до 31 декември по един път на ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР