Коледният филм Sam Home Alone може да е на повече

...
Коледният филм Sam Home Alone може да е на повече
Коментари Харесай

Феновете на Gobsmacked Sam Home Alone едва сега осъзнават кой наистина играе полицая

Коледният филм Sam Home Alone може да е на повече от 30 години, само че към момента изненадва феновете, защото някои почитатели остават смаяни от един дребен подробност.

Коледният типичен филм, който излезе през декември 1990 година, включва историята на 8-годишно момче на име Кевин Маккалистър (изигран от Маколи Кълкин), което инцидентно е оставено вкъщи без фамилията си на Коледа. Умното дете също не се отпуска единствено у дома, защото съумява да осуети двама крадци Хари и Марв, които се пробват да обхванат в дома му, изиграни от Джо Пеши и Даниел Стърн.

И въпреки всичко потресените почитатели имат в този момент забелязах един дребен подробност, където разбойникът Хари се появява като подправено ченге при започване на кино лентата, до момента в който събира джойнта. Кратката сцена идва преди Хари да се сдвои с Марв, с цел да се опитат да обхванат в големия фамилен дом.

Този дребен подробност шокира почитателите на кино лентата, до момента в който събират сцените дружно, а някои почитатели не могат да повярват. Изразявайки своето съмнение и потрес в Twitter/X, ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР