Коледният дух завладя страната, а с това голяма част от

...
Коледният дух завладя страната, а с това голяма част от
Коментари Харесай

Как изглежда коледната магия в четирите най-големи града в България

Коледният дух завладя страната, а с това огромна част от улиците в България се трансфораха в магични места в очакване на коледните празници.

Така наподобява светът по Коледа - великански елхи и улици, опасани с лампички, светлини, гирлянди и топки, ситуирани в централните елементи на градовете, за най-топлия и комфортен празник.

Подбрахме фрагменти на другите украси в четирите най-големи града в България, а точно София, Пловдив, Варна и Бургас.

Коледните украси в София и Пловдив обаче получиха доза отрицание от жителите на градовете. Софиянци считат, че украсата пред Народния спектакъл „ Иван Вазов” е меко казано „ неподходяща” и не вдъхва никакво коледно въодушевление, а дори го унищожава.

„ Целият център е посипан с безредни, безобразно несъответстващи, архаични лампички, за сметка на това с голямото лого на мобилния оператор от компанията, която ги е платила ", пишат недоволни столичани в обществените мрежи.



В Пловдив също се следиха конфликти на отзиви, като съгласно жители цената за украсата пред Общината,не наподобява " съвместимо” с цената, която коства. Целият материал по тематиката можете да видите тук:

Въпреки другите отзиви има и някои приказни фрагменти, които обективите на разнообразни фотографи са съумели да заловен, а кътчетата биха могли да повлияят празнично на всеки един минувач.

София



Снимки: Sketches of Sofia

Пловдив





Снимки: Dimitra Lefterova

Варна





Снимки: Нова Варна

Бургас



Снимки: Dimo Dimov
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР