Коледният бонус от 480 лева за служителите на МВР не

...
Коледният бонус от 480 лева за служителите на МВР не
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не разглеждам коледния бонус като търговска сделка


Коледният бонус от 480 лв. за чиновниците на Министерство на вътрешните работи не е някаква комерсиална договорка. Има средства, които могат да бъдат разпределени и са разпределени сред чиновниците по най-хубавия метод.

Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Маринов взе участие през днешния ден в изключителния брифинг на прокуратурата. Той отговори на журналистически въпрос по отношение на заделените средства за
бонуси, които се преглеждат от някои като тип „ рушвет ”, с цел да няма полицейски митинги. В края на октомври служителите на реда заплашиха с всекидневни митинги по време на председателството на България на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година, в случай че настояванията им за по-високи заплати не бъдат задоволени.

Такива са опциите, това е направено. Когато има благоприятни условия, ще има наградени и самостоятелно чиновници, сподели още Маринов.

Той изрази вяра, че макар заканите за митинги и блокиране на граничните пунктове по време на идните коледни празници, чиновниците на Министерство на вътрешните работи да правят работата си отговорно.

Правото на митинг не би трябвало да пречи на отговорностите, които имаме когато сме на работа, сподели Маринов. Той съобщи, че публично при него няма информация за готвени митинги.

От своя страна основният прокурор Сотир Цацаров сподели, че такава е обстановката при синдикалната организация на чиновниците в местата за отнемане от независимост.

Критично ниските равнища на съответствие на ограничения от независимост и охраняващ състав са причина за произшествия или даже за неовладяване на произшествия. Тоест тази специалност се оказва ниско платена и извънредно рискова, съобщи Сотир Цацаров. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР