Коледният бонус е много по-разпространен от този за Великден. Сумата

...
Коледният бонус е много по-разпространен от този за Великден. Сумата
Коментари Харесай

Коледен бонус от половин до три заплати планира бизнесът

Коледният бонус е доста по-разпространен от този за Великден. Сумата за зимния празник е по-висока. Допълнителните пари обаче не постоянно са в размера на цяла 13-та заплата.

Заради сложното намиране на подобаващи фрагменти, фирмите дават и други придобивки. Плащат сметките на мобилни телефони, а половината работодатели дават и преносими компютри. Ваучери за храна и карти за градския превоз също са измежду тласъците за чиновниците. За характерни позиции има и служебни коли, оповестява БТВ. Мениджърите са безапелационни –
бонусът е друг по отношение на приноса на всеки чиновник през годината. Бонусите варират от половин заплата до три заплати.

Специалистите по асортимент на личния състав регистрират, че бизнесът интензивно търси фрагменти и спомагателните пари за празника стимулират чиновниците.

Здравно обезпечаване, застраховка живот, в допълнение пенсионно обезпечаване, опция за работа от у дома в избрани дни също са част от придобивките, с които бизнесът се пробва да резервира фрагментите си. Някои компании даже дават спомагателен заплатен отпуск.

По-нова процедура измежду компаниите е и да дават спомагателен почивен ден за рождения ден на всеки чиновник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР