Коледният базар в София ще е на площад Славейков тази

...
Коледният базар в София ще е на площад Славейков тази
Коментари Харесай

Коледният базар в София ще е на площад Славейков

Коледният базар в София ще е на площад Славейков тази година, оповестиха на Facebook страницата на Столична Община Направление „ Архитектура и градоустройство “.

В информацията се споделя, че обществените пространства в столицата ще бъдат употребявани за разнообразни тематични събития, а задачата е да бъдат разпознати от жителите и гостите на София като място за обществен живот, просвета и занимания.

„ Тази Коледа при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на площад “Славейков” под егидата на кмета на столицата госпожа Йорданка Фандъкова от общинското сдружение “Пазари Юг” ЕАД, ще бъде проведен коледен базар по образеца на огромните европейки столици “, допълват в информацията за столичани и посетители на София.

На площада ще бъдат ситуирани дървени къщички с богата декорация, зона за развлечение, ъгъл за Дядо Коледа и огромна коледна елха. Ще се оферират храни, питиета и разнообразни сувенири. За положителното настроени за посетителите е планувана културна стратегия.

За пешеходната зона пред правосъдната палата е очакван фермерски пазар, който в бъдеще ще стане седмичен.

Междувременно пък стана ясно, че общината в Созопол е подготвила изненада за гостите на морския град също с Коледен базар. На уеб страницата на общината може да се видят повече детайлности, карта и заявление за присъединяване.
...

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР