Коледния базар на Невски – на тъмно, на кални, без

...
Коледния базар на Невски – на тъмно, на кални, без
Коментари Харесай

Столична община махна украсата от Али Ексрес, след като разбра, че цяла София знае истината!

 Коледния базар на Невски – на мрачно, на кални, без WC и без обезопасено електрозахранване, само че без Арката от Али Експрес. Още въпроси в „ Забелязано в София “:  Арката е отстранена довечера!
Качвам настоящи фотоси от тази нощ на площада! След нощната ми фотосесия на пешеходната зона пред Невски ми изникват няколко въпроса:  Защо частта от Раковски към площада е толкоз тъмна, а площадът е осветлен като футболно събитие? Светлинните проектори и прожектори също не основават никакво възприятие на празник. Няма никаква друга светлина, фирмените елхи не осветяват въобще, дори бяха се изключени за малко. Защо пред елхата на София е инсталирано Ел табло, което се слива с реквизитите към елхата и дали е обезопасено, че е грозно и безогледно е различен въпрос! Защо е кално пред елхата? За коледния базар…
-има ли социална поръчка за отдаване на павилионите? Откога и къде, към кой райониран пазар или е към Следствен отдел към окръжна прокуратура? (Видях коли с друга от Сф Регистрация да зареждат павилионите) какъв им е наемът? предвидено ли е задоволителна логистика за поддръжката им като Ел зареждане, сметоизвозване, зареждане и така нататък в пешеходната зона кой поема разноските по горната логистика или е за сметка на търговците, ценообразуване и клиентите? Св. Синод има ли мнение по тематиката? Има ли публично допитване до живущите в региона или въобще към софиянци? Тук ще вметна и ще направя обособен пост за трафика на коли, който се измести към живущата зона към площада – в работен ден, в 11.00 ч. = 480 коли на час минават през кръстовището на Московска и 11 ти август!
Boris Bonev Забравих да попитам по какъв начин е уредено и WC то, че и него не видях!  Автор: Bnews    
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР