Коледните празници са време за семейството - казвали сме го

...
Коледните празници са време за семейството - казвали сме го
Коментари Харесай

Какво се случва със сина на Том Ханкс и Рита Уилсън

Коледните празници са време за фамилията - казвали сме го нееднократно, а десетки звезди са го доказвали със фотосите от празничните дни. Както всички останали хора, и те избират да изкарат Коледа в компанията на най-близките си.
 Тайната на брака на Том Ханкс и Рита Уилсън
Тайната на брака на Том Ханкс и Рита Уилсън

Лесният метод да останете дълго дружно

Макар да не загатва тъкмо Коледа, Чет Ханкс ни демонстрира с кого е бил в последните дни. 33-годишният музикант и артист е наследник на Рита Уилсън и Том Ханкс, а фотографията, която споделя в Instagram, е точно с известния му татко.

" Банда ", написа единствено той към фрагмента, на който го виждаме с 67-годишният артист от " Човек на име Ото ". Том е седнал малко по-назад от сина си, облечен в зимно яке, шапка и очила.

Преди няколко месеца Чет Ханкс показа във видео в YouTube канала си какво е да израснеш в семейство на толкоз известни хора. " Правил съм доста готини неща, които не се случват на елементарните хора. Пътувал съм по света, отсядал съм в лъскави хотели, летял съм с частни самолети ", признава той.
 Том Ханкс и Рита Уилсън с огромното си семейство

Том Ханкс и Рита Уилсън с огромното си семейство

Чет обаче добавя, че това има и неприятни страни като да вземем за пример, че е чувствал злоба към славата на родителите си. Той е едно от двете деца на Ханкс и Уилсън, като има по-малък брат. Том Ханкс има и две по-големи деца от предходния си брак със Саманта Люис - Колин Ханкс и Елизабет Ан Ханкс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР