Коледните празници наближават, а с тях и въпросите как точно

...
Коледните празници наближават, а с тях и въпросите как точно
Коментари Харесай

Ще се събере ли семейството за Коледа

Коледните празници наближават, а с тях и въпросите по какъв начин тъкмо ще минат те за английското кралско семейство. Това ще е първата Коледа без кралицата във Англия от 70 години насам и може да се окаже превъзходен мотив цялото семейство още веднъж да се събере.
 Крал Чарлз III, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, и първата им публична фотография
Кралското семейство - редуцирано до най-важните си членове

Какво разкрива новият портрет

Дали това ще се случи обаче не е несъмнено. Според кралският специалист Кейти Никълс това е малко евентуално. " Коледа е особено време за кралското семейство. Обичайно всички се събират и това става в замъка Сандрингам. Доколкото разбирам, крал Чарлз ще последва традицията, наложена от майка му, и ще събере всички там и тази година ", разяснява тя пред Едноличен търговец.

Никълс добавя, че тази година домакини на празничното събиране ще са Чарлз и кралицата-консорт Камила. Очаква се към тях да се причислят принц Уилям и Кейт Мидълтън с трите им деца Джордж, Шарлот и Луис.
 Снимка 595666

Покана за Коледа в Сандрингам са получили и херцозите на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл. " Доколкото разбираме обаче, те няма да пътуват до Англия, а ще прекарат празниците в Калифорния ", разяснява Никълс.

Последната Коледа на Хари и Меган с неговото семейство е през 2018 година Тогава двамата участват на празничната литургия в църквата " Мария Магдалена " в Сандрингам, а преди този момент вземат участие и в празничния обяд за личния състав в Бъкингамския замък, която кралицата провежда всяка Коледа, напомнят от Едноличен търговец.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР