Коледните празници наближават, а с тях и желанието да прекарваме

...
Коледните празници наближават, а с тях и желанието да прекарваме
Коментари Харесай

Практичен и иновативен Коледен подарък от LG

Коледните празници наближават, а с тях и желанието да прекарваме повече време с обичаните хора. Домашният уют с добра храна и положително въодушевление са неоспорима формула за прелестно посрещане на това време от годината. Най-хубавата част от коледните празници е опцията да споделим времето и радоста си с най-близките към нас. Подаръците също са една от аргументите хората да ги чакат с неспокойствие, макар че за доста други е причина за повече стрес към избора им. Тази година LG приготви къси оферти за страхотни дарове, които да зарадват родственици и другари, и да ги заредят с ентусиазъм и възторг. Модерните устройства от селекцията дават обещание да са сполучлив избор, допълвайки атмосферата на всеки дом.

Телевизор – за тези, които обичате най-вече

Изненадайте най-любимите си хора с огромен и непредвиден подарък! ще ви донесе доста точки пред получателя му и ще впечатли освен с мащаба на подаръка, само че и с мисълта, която сте вложили в това да изберете нещо практично, качествено и новаторско. OLED тв приемниците не са най-икономичните дарове, само че когато познавате желанията на обичаните си хора, може да се окажат най-подходящи. Те сигурно ще са на върха на щастието си, тъй като този тв приемник ще отвори нови светове пред тях! Революционната нова evo серия на LG OLED тв приемниците впечатлява с до 20% по-интензивни и ярки цветове на картината, до момента в който черните нюанси реализират толкоз характерен контрастност, че даже най-малките елементи стават забележими. Любителите на кино вечери вкъщи ще се радват на несравнимо преживяване, посредством и на съраунд тон, с който ще усетят екшъна, като че ли са във кино лентата! Кой няма да оцени подобен подарък?

Саундбар – когато околните ви държат на съвършен тон към качествената картина

Ако към себе си имате хора, които правят оценка звука от първо качество, сигурни сме, че ще се зарадват на. Това е съвършеният избор, в случай че желаете да замаете главата на непосредствен човек. Саундбарът е създаден по този начин, че да работи в цялостен синхрон с тв приемника, подобрявайки общото зрителско преживяване. Достатъчно е единствено устройството да се включи посредством Bluetooth и получателят на този подарък ще се придвижи в света на въображението, с помощта на супер реалистичния тон с 3.1. канално аудио. Слушането на музика ще бъде напълно ново преживяване, защото Dolby Atmos технологията на S65Q Soundbar на процедура кара всяка ария да оживее, позволявайки на потребителите да я слушат като че ли за първи път, преоткривайки всеки звук.

Гейминг екран за най-запалените по игрите

Добрият гейминг екран може да направи всяка игра по-добра, a дава обещание да даде извънземно преживяване на всеки геймър. Представете си лицето на получателя му, когато разопакова толкоз желан подарък, тъй като знаем – всеки разпален почитател на компютърните игри желае да има страховит екран, който да му даде преимущество пред противниците. LG UltraGear 27GP850-B е извънредно мощно устройство, което реализира 1 ms време за реакция, осигурявайки свръхвисока скорост при впечатляващо качество на картината. Благодарение на това получателят на този подарък ще има опция да увеличи успеваемостта си при игрите и да си подсигури повече победи, защото вижда по-бързо идващия кадър. С това преимущество геймърът може да реагира незабавно на дейностите на съперниците и да се прицелва по-лесно. А висококачествената картина с ярки и реалистични цветове дава опция на играча да се потопи изцяло в историята и да се наслаждения на впечатляващите цветове, замислени от разработчиците на играта.

Това е единствено дребна селекция, с която да вдигнете летвата на подаръците тази година, само че вие можете да изберете от цялата богата гама артикули на LG. Всеки от тях е основан, с цел да усъвършенства живота на своите консуматори. Разгледайте ги на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР