Коледните празници минаха и вече всички сме насочили поглед към

...
Коледните празници минаха и вече всички сме насочили поглед към
Коментари Харесай

Ето ги 5-те езика на любовта, които само най-щастливите двойки владеят

Коледните празници минаха и към този момент всички сме насочили взор към нормалните отговорности и отговорности. И като че ли забравяме, че би трябвало да обръщаме внимание на това, което обичаните ни хора желаят. За благополучие можем да разчитаме , с цел да се радваме на топлината на Коледа даже през януари.  

Според психолозите най-хубавият метод да се справите със следпразничния стрес е да заложите на положителната връзка и дребните изненади към половинката си.

Изненадата въздейства върху допаминовата система в мозъка, като ни оказва помощ да фокусираме вниманието си и ни въодушевява да погледнем на живота по нов метод. И в случай че и вие сте изчерпали целия си боеприпас от хрумвания в края на декември, за благополучие , за което ще ви разкажем по-късно.

Според психолога и сватбен съветник доктор Гари Чапмън всяка двойка би трябвало да владее така наречен „ любовен език “. Това значи да показвате любовта си по метод, който ще развълнува и изненада половинката ви.
                             

Д-р Гари Чапмън показва пет езика на любовта , с които всички двойки ще запазят искрата и вълнението между тях даже в най-напрегнатите интервали.

На първите две места той слага качествено прекараното време дружно и физическата непосредственост . Независимо от уговорките и умората, за всяка двойка е значимо да има общи занимания и да се любува на непредвидени целувки и милувки. 

А с цел да овладеете другите три езика на любовта, последвайте тези три лесни стъпки:

❤  Обърнете внимание какво харесва другият

Малките жестове на внимание са третият език на любовта съгласно доктор Чаплан. Обърнете внимание на навиците, заниманията, желанията на половинката си. Да, приказваме тъкмо за тези дребни неща, за които ви загатва или загатва апропо.

 облекла и обувки iStock

Възможно е слънчевите очила или обичаните обувки към този момент да са прекомерно остарели, само че да не се взема решение да влага в нови. Или пък му се желае да стартира да носи хубав часовник или по-качествени бижута, само че по този начин и да не си купува. Запомнете тези неща и ги използвайте, за създадете съвършената изненада благодарение на Grabo.bg.

❤  Изберете идеалния подарък изненада

Четвъртият език на любовта се състои в това да си вършиме дарове без съответен мотив. Особено откакто сте обърнали внимание на това, за което другият тайничко мечтае.

Може би половинката ви не стартира деня си без кафе, има потребност от леко възобновяване на дрешника, или постоянно се заглежда по витрините на магазините за бижута. Е, откакто към този момент знаете какво може да му се хареса, време е да действате.

 щастливи хора iStock

И тъй като от Grabo.bg знаят какъв брой е мъчно да изберете съвършената дреха или аксесоар, те имат отлично предложение. Оставете на половинката си удоволствието да избере от какво тъкмо има потребност, като я изненадате с подаръчна картичка.

Само за няколко минути можете да закупите . Картичката е заредена с избрана сума и може да се употребява във физическия и/или онлайн магазин на съответния бранд.

Така ще си спестите безкрайното търсене на точния подарък из магазините и ще бъдете сигурни, че обичаният ви човек ще получи тъкмо каквото желае. При това в миг, в който не го е очаквал.

 щастливи хора iStock

❤  Подарете картичката с красиви думи

На пето място доктор Чапмън слага думите на любов и почитание , с които изразявате какво цените в колегата си и му се обяснявате в обич. Не залагайте единствено на инцидентно подхвърлени изрази, до момента в който обсъждате листата за пазар и други битовизми.

Пратете на обичания си човек специфичен и непредвиден имейл, в който да му обясните какъв брой го обичате и какъв брой доста ви въодушевява. Към това писмо прикачете и и единствено почакайте да видите реакцията му.

 щастливи хора iStock

Ако сте по-традиционно настроени, написаната на ръка записка, сложена на изненадващо място, също може да подейства доста прочувствено на половинката ви. В този случай можете да разпечатате и и да сложите всичко в хубав плик.

Колкото и претрупан да е стартът на новата година за вас, намерете време за тези три елементарни стъпки и ще се уверите, че с дребни жестове и внимание всеки ден може да бъде хубав и магически като Коледа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР