Коледните пости 2021 – ва година стартират на 15 ноември,

...
Коледните пости 2021 – ва година стартират на 15 ноември,
Коментари Харесай

Яжте това по време на Коледните пости и ще се чувствате отлично

Коледните пости 2021 – ва година започват на 15 ноември, понеделник. Преди това обаче е желателно човек да приготви тялото си за този тип самоограничение, тъй че да не стресира своя организъм.

Днес ще си поговорим малко повече за това какви храни е разрешено да се употребяват по време на коледните пости и на кои е желателно да наблегнем, в случай че желаеме да усещаме прилив на сила и да увеличим работоспособността си.
Храни, които е добре да се употребяват по време на Коледни пости 2021 – ва година
Коледните пости, както множеството знаят, не са най-строгите. Няколко са дните, в които е разрешено да се употребява риба.
Ето и по какъв начин се разпределя строгостта на самите пости:
• 15 – 22 ноември – това е интервалът, в който се съблюдава непоколебим пост;

• 23 – 19 декември – интервалът, в който може да се употребяват риба и вино, като се изключи сряда и петък, когато са строги пости;

• 20 – 24 декември – това е интервалът, в който още веднъж се съблюдава непоколебим пост;

• 25 декември – денят, в който човек към този момент може да похапне месо или други артикули от скотски генезис.

Ако сте решили да постите, няма причина да се тревожите за здравето си, защото по време на самоограничение вие доставяте всичко належащо на организма, посредством растителните артикули, които похапвате.

Не единствено, че ще усещате прилив на сила, ще пречистите тялото си от отрови, само че и ще свалите непотребните килограми. Разбира се, постят само хората, които са в положително здравословно положение. Всички останали не трябва да подлагат волята си на тествания.
Ето и какви храни е желателно да се употребяват по време на постене:
• Бобови храни;

Добре знаете, че организмът се нуждае от белтъчини, които сме привикнали да си набираме от млечните артикули и месото. За да не се получава недостиг, би трябвало да включите в менюто си всевъзможни ястия с фасул, леща, нахут, кълнове, гъби, авокадо, соева кайма, соево мляко, растителни сирена и кашкавали, пълнозърнести артикули, сушени плодове.

• Рибни продукти;

Когато ви е разрешено да ядете риба, най-добре да заложите на такава, която е с високо наличие на белтъчини: херинга, паламуд, риба звук, скумрия, сафрид, бяла риба, пъстърва.

• Плодове и зеленчуци;

Разбира се, че би трябвало да консумирате солидни количества плодове и зеленчуци. Именно посредством тях си набавяте скъпи минерали и витамини, от които тялото ви се нуждае. Заложете на портокали, ябълки, тиква, картофи, цвекло, моркови, спанак, броколи и други.

 Коледни пости 2021 – ва година – всичко, което би трябвало да знаем за тях Коледни пости 2021 – ва година – всичко, което би трябвало да знаем за тях
Коледните пости 2021, а и всички останали през годината, са опция за всеки, който желае да бъде духовно съзнателен, здрав, преклонен и по...

• Макаронени изделия;

Почти всички типове макаронени произведения, които можете да си закупите от магазина, са подобаващи по време на постене. За да сте сигурни обаче, че не прегрешавате, прочетете етикета. Възможно е в някои от тях да участват мляко или яйца.

• Зехтин.

Вместо масло или олио, добавяйте към ястията си зехтин. Той има свойството да пречиства насъбраните мазнини от организма.

Спазването на Коледни пости 2021 – ва година и всички останали ще пречистят мозъка и тялото ви и ще ви накарат да се чувствате по-стойностни, пълноценни и със самочувствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР