Коледните и новогодишни празници са любимо време в годината. Всичко

...
Коледните и новогодишни празници са любимо време в годината. Всичко
Коментари Харесай

Ето 15 причини да се радвате, че сте необвързани по празниците

Коледните и новогодишни празници са обичано време в годината. Всичко е по-красиво, имаме по-дълга празнична почивка, настроени сме сантиментално, само че... сме необвързани. Чувстваме се малко като Бриджит Джоунс, остава единствено да си купим дневник и да стартираме да записваме протичащото ни се, надявайки се да споменем и нещо в любовен проект. Вместо да се съжаляваме, би трябвало да преброим всички плюсове на това да сме необвързани по време на празниците, а те не са малко. Ние събрахме 15 положителни аргументи да не съжаляваме, че тази година няма да сме в компанията на сътрудник.

1. Не е нужно да разделяте времето сред фамилията на колегата си и вашето семейство. Можете да извършите каквото желаете през това време на годината.

2. Не е нужно да се притеснявате дали ще оставите положително усещане в роднините на колегата ви, тъй като ще си спестите сходна среща, както с роднините, по този начин и с другари, които не се знае дали бихте харесали.

3. Можете да планирате независимо пътешестване или екскурзия с другари.

4. Ще спестите пари от дарове за него, за роднините му, с които може да поглезите себе си.

5. Може да спите, да се излежавате, каквото си поискате, до момента в който сте в уюта на личния си дом или хотелска стая по време на пътешестване.

6. Със сигурност ще може да изберете къде да прекарате занимателно празниците, а и няма да липсват предложения за празненства, които може би не бихте посетили, в случай че бяхте обвързани.

7. Сега е моментът да наваксате време с вашите родственици и другари.

8. Празниците крият доста нови благоприятни условия за сантиментални прекарвания.

9. Може да гледате обичаните си сантиментални коледни филми.

10. Вие харесвате коледна музика? Е, когато си самостоятелен, не се притесняваш дали половинката би приела това за нещо хубаво и няма да спорите за избора на музика.

11. Защо не организирате домашно празненство с определени от вас другари?

12. Необвързаните постоянно могат да основат свои празнични обичаи.

13. Няма да се притеснявате за това дали ще оправдаете нечии упования.

14. Знаете ли, че по това време на годината стават най-вече раздели? Е, защото вие по този начин или другояче сте необвързани, ще си спестите празничните драми.

15. Единственият човек, който би трябвало да извършите благополучен, сте вие самите!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР