Коледните и новогодишни празници са една ценна възможност за голяма

...
Коледните и новогодишни празници са една ценна възможност за голяма
Коментари Харесай

Забавленията на Антъни Джошуа в Барбадос

Коледните и новогодишни празници са една скъпа опция за огромна част от известните спортисти да се отдадат на няколко дни заслужена отмора, за която все не съумяват да намерят време.

Антъни Джошуа направи тъкмо това и след Коледата, прекарана фамилно в Англия, се насочи към островната страна Барбадос, с цел да изпрати остарялата и да посрещне новата 2020 година с доста слънце и водни занимания.

Боксьорът още веднъж е в компанията на сина си и най-близките си родственици и другари. От няколко дни те се забавляват на барбадоските плажове, а Джошуа се трансформира в локалната атракция, засенчвайки всички спасители с тялото си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anthony Joshua (@anthonyjoshuabxing) на Дек 29, 2019 в 2:20 PST

Сред заниманията, на които се отдадоха Антъни и радостната му компания, са плажен волейбол и най-много каране на сърф , с което замениха много по-традиционното за това време на годината каране на ски.

Anthony Joshua has the need for speed on jet ski as he cruises around Barbados on the holiday of dreams https://t.co/52oGDoGOF1 pic.twitter.com/mzsS5cxenH
— SimpleNews.co.uk (@Simplenewsuk) December 30, 2019  Тели Суифт, Дионтей Уайлдър и какъв брой секси е годеницата на боксьора
Колко секси е половинката на Дионтей Уайлдър

Секси поддръжка за боксьора

Джошуа показва, че е също толкоз добър в плуването, както и в бокса. А усмивката все по този начин не слиза от лицето му нито за момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР