Коледни подаръци получиха семейства на загинали или пострадали полицаи при

...
Коледни подаръци получиха семейства на загинали или пострадали полицаи при
Коментари Харесай

Коледни подаръци за децата на загинали и пострадали полицаи

Коледни дарове получиха фамилии на починали или потърпевши служители на реда при осъществяване на служебния си дълг във Варна. Инициативата е на Национално съдружие " България си ти ", взаимно с Българския червен кръст. С благородния жест уредниците желаят да припомнят на децата, че не сами в навечерието на един от най-светлите празници - Рождество Христово.

9-годишният Мартин и 12-годишната му сестра Кристина са изгубили своя татко, който е умрял по време на осъществяване на своя длъжностен дълг. В очакване на Светлия празник, благородният жест от акцията " Коледата си ти " стопля сърцата им.

Освен коледни дарове, тази година фамилиите на починали служители на реда получават и специфична картичка с благопожелание от деца с нарушено зрение.

Вниманието и поддръжката са в основата на акцията " Коледата си ти ", която се организира за 12-та година.

Това е традиция и когато видите в Коледния ден ние да сме си отделили от персоналното време и да влезем в къщите, да видите тази усмивка, тази изненада, която получават хората. Не е значим пакетът, колкото вниманието, което те получават, сподели Димитър Куцаров, ръководител на Национално придвижване " България си ти ".

Именно с жеста на внимание уредниците на акцията се надяват да вдъхнат вяра на повече фамилии и да създадат Коледа по-красива и по-щастлива за тях.

Репортер: Нора Бочева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР