Коледната звезда са прекрасни растения, които традиционно украсяват домовете на

...
Коледната звезда са прекрасни растения, които традиционно украсяват домовете на
Коментари Харесай

Предупреждението за коледна звезда като често срещана грешка ще убие вашето растение тази Коледа

Коледната звезда са прелестни растения, които обичайно украсяват домовете на хората по Коледа – само че специалист показа, че има място, където в никакъв случай не би трябвало да държите превъзходното алено растение, в противоположен случай може убийте го през празничния сезон.

Това е времето от годината, когато яркочервените листа на коледната звезда се причисляват към останалите ви стайни растения, защото те са знак на благосклонност и общностен дух през целия месец декември. В религиозните общности също се счита, че формата на цветето на коледната звезда символизира Витлеемската звезда, а алените листа даже символизират кръвта на Христос.

Но един специалист показа, че има едно място, където сигурно не би трябвало да поставяте растението, защото то няма да оживее дълго след Коледа. Експертът сподели на Daily Star, че би трябвало да внимавате за положението на растението, когато го купувате, защото в случай че листата към този момент увяхват, може би е най-добре да го оставите на рафта, защото това е знак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР