Коледната украса на Белия дом тази година е подвластна на

...
Коледната украса на Белия дом тази година е подвластна на
Коментари Харесай

В навечерието на Коледа: Белият дом засия в хиляди светлини

Коледната декорация на Белия дом тази година е подвластна на тематиката „ Ние, хората “ - това са първите думи в преамбюла на Конституцията на страната. Ето за какво претекстът тази година има една цел - да подчертае силата на общността.

И по този начин - неотдавна първата дама, доктор Джил Байдън, сподели в обществените мрежи фотоси на празничната украса на Белия дом - в нея можем да преброим 77 дървета, над 83 615 светлини и обилие от сантиментални елементи. Белият дом е по едно и също време сплотяващ и осветяващ, означават американски медии.



С надписа „ Ние, хората “ първото семейство уважава тези, които са пристигнали преди нас - това се случва в Източното крило на Белия дом. Докато Източното крило уважава предците на Америка, Държавната столова уважава бъдещето на страната със своята тематика „ Ние, децата “. Чудото от детството изобилства с огнище, облицовано с чорапи и портрет на Първото куче, Командир. Междувременно, орнаментите на елхата са автопортрети на учениците от „ Учители на годината за 2021 година “.



Президентът не би трябвало да върви надалеч, с цел да се разноски в зимната Страна на чудесата. Миниатюрни дървета, ръчно направени горски животни и светещи фенери основават илюзията за заснежена гора в Източната колонада. Ако сте фенове на пикантното, вижте Китайската стая на Белия дом, преди да подготвите своя празничен фон. Тук даже дърветата са украсени с първокласни чинии, а камината - с дървени лъжици и други кулинарни предмети.

Червената стая провокира чувство за успокоение с прозорци от витражи, нищожна светлина от свещи, разпръснати червени боровинки и орхидеи. Добротата и благодарността са в челните редици на „ Vermeil Room “ на Белия дом.



Позлатената стая е осеяна с кутии от „ Operation Gratitude “, организация с нестопанска цел, която доставя пакети за първа помощ на воини и военни фамилии. Златните звездни дървета почитат героичните дейности на американските войски. Върху всеки от орнаментите, които се виждат тук, е изписано името на умрял военнослужещ. От бойци, починали в борба, до тези, които са изчезнали по време на службата си.



И за край - макар че Белият дом е цялостен със 77 дървета, съвсем 6-метровата ела Concolor в Синята стая е главната атракция. Родом от Обърн, Пенсилвания, това дърво е толкоз огромно, че полилеят е трябвало да бъде отстранен и да се приспособи към височината му! Все отново Коледа е веднъж в годината!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР