Коледната гама от храни на Marks & Spencer е горещо

...
Коледната гама от храни на Marks & Spencer е горещо
Коментари Харесай

Феновете на M&S се радват, тъй като „пристрастяващата“ любима Коледа се завръща в целогодишна опаковка

Коледната гама от храни на Marks & Spencer е горещо предстояща всяка година – само че в този момент не е нужно да чакате цяла година, с цел да се насладите на една от най-хубавите известни продукти.

От вкусни коледни ликьори до коледния скок Colin the Caterpillar, почитателите на M&S с неспокойствие чакат всяка година да се запасят с обичаните си продукти от английския търговец на дребно. И има един съответен продукт, който почитателите копнеят да се снабдят през цялата година - и в този момент могат.

Курманите ще бъдат осведомени с Very Merry Munch - солено-сладка шоколадова примес с фъстъци, покрити със зелени бонбони, гевреци и пуканки. Обикновено се доставят в очарователни кутии или опаковки за наново пълнене и са главен артикул, който би трябвало да извадите, когато имате посетители на Коледа.

M&S постоянно зарадваха почитателите, като пускаха специфични версии на този микс в разнообразни интервали от годината, като Love You Very Munch за Свети Валентин и по-новия Player of the Munch за Деня на бащата/евро. Но в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР