Коледна градинка Чаталджа отваря врати днес, съобщиха организаторите на базара

...
Коледна градинка Чаталджа отваря врати днес, съобщиха организаторите на базара
Коментари Харесай

Коледна градинка Чаталджа отваря врати във Варна

Коледна градинка " Чаталджа " отваря порти през днешния ден, оповестиха уредниците на базара във " фейсбук ".

Всички коледни къщички отварят порти за гости в 11.00 ч.

В 12.00 ч. ще стартира концерт на надарените артисти от Детска вокална академия " Бънджи сингърс ". За вечерта е плануван концерт на V.S.O.P band, който стартира в 19.00 ч.

Коледният базар включва 14 къщички, ситуирани сред дърветата в градинката. Във всяка от тях ще се оферират артикули, свързани с идните коледно-новогодишни празници.

Базарът ще предложи радиционни ястия, десерти и питиета по остарели баварски и български предписания. Ще има занаятчийски и авторски работилнички на фона на юколедни филми и богата музикална стратегия за дребни и огромни.

Коледнтаа градинка ще работи сред 11.00 е 21.00 ч. до 8 януари.

Водени от концепцията за положителния образец и предпочитание да помогнем и да насърчим и други с това, Ви каним да подкрепите нашата обществена идея “Купи мече - стопли дете ”, оповестяват уредниците.

В една от къщичките в Коледната градинка ще можете да изберете прелестен подарък плюшено мече, с което да зарадвате обичан човек за празниците и по едно и също време с това да подпомогнете нашата идея. 100 % от облагата на всички продадени мечета по време на коледния базар ще бъдат дарени в поддръжка на центрове за настаняване от фамилен вид към комплекс за обществени услуги за деца и младежи -Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР