Коледен базар отваря врати в Монтана, за да помогне за

...
Коледен базар отваря врати в Монтана, за да помогне за
Коментари Харесай

Коледен базар в Монтана помага на 4 годишно момче да проходи

Коледен базар отваря порти в Монтана, с цел да помогне за лекуването на 4 годишно дете. Благотворителната самодейност е на общинския детски съвет в Монтана дружно с кафе бар „ The Hub” и Дамски клуб „ The Hub на токчета”.
В базара ще се включат създатели, които ще изложат свои творби – картини, керамика, ръчно направени картички и сувенири. Средствата от продажбите ще бъдат предадени на фамилията на дребния Мартин Цветанов, който страда от детска церебрална парализа с астма.
В кафето-базар и в Детската борса за облекла и играчки в Монтана към този момент са сложени и кутии за дарения за Марти.
Малчуганът живее единствено с майка си и братчето си близнак и след извършените до момента лекуване и рехабилитация към този момент прави с помощ първите си крачки. „ Продължаване лекуването на детето обаче изисква огромен финансов запас, с какъвто фамилията не разполага.Това предизвика у нас предпочитание да помогнем на дребния Марти да се върне по-бързо към безгрижното си детство,а и да покажем на него и доста други деца, че по Коледа стават чудеса!”,заяви Мария Шуманска – координатор на Общинския детски съвет.

Средства за лекуването на Мартин Олег Цветанов могат да бъдат превеждани и по сметка BG69 UNCR 7000 1522 6048 21
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР