Коледата за Деян Каменов, по-известен като Дидо от Д2 и

...
Коледата за Деян Каменов, по-известен като Дидо от Д2 и
Коментари Харесай

Дидо от Д2 ще става татко след 3 години чакане

Коледата за Деян Каменов, по-известен като Дидо от Д2 и брачната половинка му - моделът Юлия Кулиш ще е eдна от най-щастливите в живота му. Двамата са семейство от 3 години, само че най-сетне ще дочакат идването на щъркела. В началото на годината фамилията им ще се усили с още един член, научи HotArena.

Музикантът, който завоюва огромната премия в миналогодишния сезон на „ Фермата ”, не бил на себе си от наслада. Наедрялото коремче на Юлия към този момент си проличава.
От първия си брак брачната половинка на Дидо има 10-годишен наследник Игор, с който музикантът се разбирал чудесно. Бъдещият батко и 36-годишният артист били в толкоз положителни връзки, че никой даже не би помислил, че Дидо не е негов баща.

Съдбата срещнала Юлия и Дидо, когато и двамата имали други интимни половинки .Чувствата им се оказали толкоз мощни, че единствено седмица след запознанството си заживели дружно. „ За първи път го видях като звезда. Отидохме с майка ми на концерт на „ Аеросмит ”, където Д2 бяха подгряващи ”, споделя Юлия. Майка й видяла Деян и й споделила, че това е мъжът за нея. Тя посъветвала щерка си да го открие в обществените мрежи и по този начин стартирала връзката им. Музикантът зарязал тогавашната си другарка, а Кулиш се развела с първия си брачен партньор. Юлия и Дидо подписаха брак през 2016-та година в Стария град на Несебър, на която участваха единствено най-близките им другари, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР