Коледата в Сандрингам беше сред дългоочакваните събития за феновете на

...
Коледата в Сандрингам беше сред дългоочакваните събития за феновете на
Коментари Харесай

Скритите кодове на Кейт Мидълтън

Коледата в Сандрингам беше измежду дълго чаканите събития за почитателите на английското кралско семейство. След гибелта на Елизабет Втора предходната година, празниците на 2023 година бяха първото пълноценно събиране в замъка в Норфолк на крал Чарлз и фамилията му.
 Кралска Коледа с Чарлз, Камила, Уилям и Кейт в Сандрингам - кой беше на коледната работа
Кой пропусна Коледата с крал Чарлз

Освен принц Хари, несъмнено

Видяхме съвсем всички предстоящи лица на църковната работа на 25 декември, както и непредвидената поява на Сара Фъргюсън там. Както можеше да се чака обаче, погледите за кой ли път бяха приковани върху Кейт Мидълтън.

В предходните години принцесата на Уелс постоянно е избирала одобряваните за обичайно коледни цветове и десени като шотландско каре, алено и зелено. За първи път тази Коледа Кейт се появи облечена в кралско синьо.
 Снимка 647524

Наситеният цвят мигновено притегли погледите на всички, събрали се да видят членовете на кралското семейство. " Този цвят е доста актуален, а Кейт е обществена персона и носенето му ще зарадва почитателите й ", разяснява експертката по кралско облекло Шан Кларк.
 Снимка 647487

Тя добавя, че кралското синьо носи грациозност и класическа визия, която евентуално доста дами ще се опитат да пресъздадат след. Според Кларк синьото носи и успокоение, от което по този начин се нуждаем напоследък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР