Коледата ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра

...
Коледата ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Коледата ни зарежда с много доброта

Коледата ни зарежда с доста добрина, дава ни доста религия и доста вяра, носи ни фантазии, във всяко едно детско сърце, сподели президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. Държавният глава и брачната половинка му Десислава Радева се срещнаха с деца, подкрепени от благотворителната самодейност "Българската Коледа ", и техните родители в президентството за накичване на коледната елха.

Наближава Коледа - един от най-светлите и най-красивите празници. Благодаря ви, благи деца, че ни помогнахте дружно да украсим нашата коледна елха. Искам най-искрено да ви пожелая да бъдете още по-добри, да имате усмивки по лицата си, които да сияят както елхата, която украсихте, да носите доста наслада на вашите родители, най-много да бъдете здрави, да не спирате да мечтаете и да сбъднете всичките си фантазии, пожела на децата президентът Радев.

На събитието участваха и лекари от детски клиники.

За положителното въодушевление помогнаха детска вокална група "Бон-бон ", известните артисти Юлиян Вергов, Владимир Карамазов, Владимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното държавно управление Марин... към профила, актрисата Слава Рачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР