Коледари от Лозен откриха последното заседание на кабинета за календарната

...
Коледари от Лозен откриха последното заседание на кабинета за календарната
Коментари Харесай

Коледари откриха заседанието на кабинета, Денков гледа с оптимизъм към 2024

Коледари от Лозен откриха последното съвещание на кабинета за календарната година. Те поздравиха членовете на държавно управление с ария, а министър председателят Николай Денков съобщи, че гледа с оптимизъм към 2024 година

„ Днес е Игнажден. Народът ни има вяра, че какъвто човек влезе в дома ти на този ден, такава ще бъде и идната година. Оптимист съм, тъй като при нас влязоха младите художници от Втора британска гимназия и 49-о учебно заведение в София, както и коледарчетата от Основното учебно заведение в Лозен “, сподели министър председателят и добави, че има вяра, че техният гений ще свети и в бъдеще, с помощта на програмата „ Заедно в изкуствата и спорта “.

Снимка: БГНЕС

Денков означи, че общо в нея вземат участие над 60 хиляди деца и това са над 60 хиляди аргументи да гледаме с оптимизъм в бъдещето.

Министър-председателят акцентира, че оптимизмът му за новата година не се основават единствено на националните поверия, а и на трезвите изследвания на социолозите.

40% чакат 2024 година да бъде по-добра

„ Три проучвания на публичното мнение през последната седмица демонстрираха, че българите гледат все по-уверено напред. За първи път от доста години две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях “, сподели той.

Снимка: БГНЕС

Денков уточни, че постоянно споделя, че това ръководство има смисъл единствено, в случай че хората усещат смяната и грижата за тях. „ Промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с положителните знаци за Шенген, всичко това ни дава убеденост, че напъните ни последователно водят към триумф, а хората усещат грижата за тях “, добави той.

„ Идва Рождество. Нека да го посрещнем удовлетворени от напъните, които ни сплотяват, по-смирени пред разликите и с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно “, заключи Денков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР