Коледа създава радост, празничност и уют във всеки дом. Но

...
Коледа създава радост, празничност и уют във всеки дом. Но
Коментари Харесай

Пламъчетата на коледното настроение заискриха и пред пловдивската пожарна

Коледа основава наслада, тържественост и уют във всеки дом. Но в тези дни, когато множеството от нас почиват и трескаво обикалят магазините за покупки и подготовка на трапезата, има хора с огнени сърца, които са на пост и бдят за сигурността на човешкия живот.

Оставили околните си измежду топлината на дома, те са на работното си място в подготвеност и под напрежение- с цел да реагират при нужда. Бързи, като зимна буря, съпроводени от воя на сирени, те са постоянно първи на горещите точки.

По време на празничните и почивни дни, когато сте със своите деца, може да се разноските до пожарната работа на улица " Преслав " 33. На входа ще ви посрещне саморъчно направена празнична декорация. Малки и огромни могат да оставят рисунки и писма със свои послания за здраве и вяра, за спокойни и безаварийни дни за всички пловдивчани и поданици на региона.

Малчуганите могат да видят магически гном, който пази бъдника и огънчето на фамилната светлинка. Нека заредим сърцата си с коледно въодушевление, да споделим страстта със своите близки и познати, само че да не забравяме, че с цел да поддържаме огъня жив, би трябвало да умеем да направляваме неговата мощ и да се грижим се за сигурността на най-близките си хора!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР