Коледа, подобно на Св. Валентин, е сред онези празници на

...
Коледа, подобно на Св. Валентин, е сред онези празници на
Коментари Харесай

Single bells, single bells: Преимуществата да нямаш гадже по Коледа

Коледа, сходно на Св. Валентин, е измежду тези празници на които хората без половинки се усещат отритнати от обществото, тъй като съгласно околните и приятелите им, нямат с кого да споделят топлината и уюта на празника.

Самотните дами са по-щастливи, в сравнение с другите си мислят

Дали обаче сингълите се усещат по този начин? Със сигурност лавината от фотоси на годежни пръстени в Instagram и коледните сантиментални филми по малкия екран, може и да всяват известна горест в необвързаните, само че в действителност да си самичък на Коледа, има и своите преимущества.

№1 Няма да прекарате празниците в пътешестване.
Нормално е на Коледа да сте с най-близките си, само че когато имате половинка, това значи да посетите и неговите близки и родственици. Уговорките с двете фамилии, постоянно несполучливите опити да угодите на всички и в същото време да не се скарате с обичания, е нещо с което необвързаните не би трябвало да се борят. Когато сте сами на Коледа, ще разполагате с повече време за фамилията си, което бихте изгубили в път и разправии, в случай че имате човек до себе си.

Image result for couple on christmas fighting

№2 Ще пропуснете цялата суматоха с подаръците.
И не става дума единствено за финансовата част, а по-скоро за стресът към избирането на съвършения подарък за обичания. Ето и кои са критериите, на които да дава отговор този подарък: да е безценен, само че не прекалено много, с цел да не поставите колегата си в неуместна ситуация; да е нещо за което той мечтае през цялата година и вие доста добре знаете какво е то; половинката ви да няма и визия какво ще му подарите.

Избирането на дарове за най-близките ви хора е задоволително стресиращо, тъй че да сте сингъл и да си спестите и напрежението от подаръка на обичания, си е същинско предимство.

№3 Време е за празненство!
Около Коледа множеството двойки изпадат в едно изключително положение: прекарват всяка минута дружно сгушени пред тв приемника с чаша вино и концепцията да се отделят един от различен е просто немислима. Колкото и сантиментално да звучи, това нормално значи и доста пропуснати коледни и новогодишни празненства. Когато сте необзързани по празниците, имате цялостната независимост да посещавате всяко готино и светско събитие, да флиртувате и пиете до зори, без никой да ви смъмря или ревнува.

Бонус: Освен на празненства, може да се отдадете и на къса отмора в планината на ски с другари или пък да заминете за някоя езкотична и топла дестинация, в случай че не си падате по студеното време. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР