Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното

...
Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното
Коментари Харесай

Гледайте ги задължително! 15 от най-добрите коледни филма на всички времена

Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното си време с обичания човек, гледайки прекрасен, фамилен филм? При това в уюта на празнично украсения дом, написа Obekti.bg.
" Животът е прелестен "

Джордж Бейли, притежател на застрахователна компания, почтен, радушен, любящ брачен партньор и татко, е притиснат от несгодите. Готов е да се самоубие. И от небесата идва единственият свободен за момента ангел…

„ Чудото на 34-а улица “

Една трогателна коледна история, която ни демонстрира по доста прочувствен метод, че съществуват чудеса. Малката Сюзън освен потвърждава на майка си, само че и на други възрастни, че дядо Коледа е същински и че постоянно би трябвало да имаме вяра в положителното - Коледа, в Бог, в любовта...

„ Сам у дома “

Филм, който няма потребност от показване. Любимата на дребни и огромни коледна комедия е номинирана за два Оскара, има десетки други награди и номинации. А общият доход на кино лентата е от внушителните 534 мл. $.

„ Знак на ориста “

Щастлива любовна история, която основава положително въодушевление и ентусиазъм. Точно преди Коледа Сара и Джон се срещнат напълно инцидентно, до момента в който пазарят за празника, и прекарват целия следобяд дружно. Сара желае да остави на ориста да реши дали двамата са основани един за различен и дали им е писано да бъдат дружно.

Години по-късно двамата към този момент са обвързани с други, само че не могат да се отърсят от мисълта, че макар времето и дистанцията, някой ден те още веднъж ще се срещнат... Доста напрежение и усеща малко преди Коледа!

„ Договор за Дядо Коледа”

Извeстният комедиант Tим Aлън, носитeл нa Злaтeн глобус учaствa в тaзи мaгичeскa комeдия нa Дисни, която Рeople magazine нapeчe " eднa от нaй-шeговититe и игpиви истоpии, очapовaли публикaтa пpeз послeдното дeсeтилeтиe "!

„ Гринч”

Зеленото коледно страшилище, в чиято роля влиза Джим Кери се оказва любим на милиони фенове. Резултатът са 260 млн. $, един Оскар, 16 други награди

„ Наистина обич “

Британското кино може да бъде в действителност огромно! Романтичен и прочувствен филм,който събира някои от най-хубавите артисти на всички времена.

Филмът показва осем разнообразни връзки и ориси, които след това се преплитат. След като гледате „ Всичко е обич “, ще разберете, че „ всичко, от което се нуждаем, е обич “, както се пее в песента на Джон Ленън.

„ Елф”

Тази комедия попада на второ място в класацията за най-печеливши коледни филми поради 2-те си награди (ASCAP Film and Television Music Awards и Golden Trailer Awards), 7-те си номинации (Kids’ Choice Awards, MTV Movie Awards, Phoenix Film Critics Society Awards – 2 номинации, Satellite Awards и Teen Choice Awards – 2 номинации) и прихода от цели 220 млн. $.

„ Ваканцията”

Любим коледен сантиментален филм с магически актьорски състав – Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу, Джак Блек, който способства за достигането на доход от 205 млн. $.

„ Полярен екпрес”

Предстоят шеметни изкачвания и спускания по планините, плъзгане по замръзналите поля, рисково прекосяване по мостове над дълбоки пропасти и топъл шоколад, поднeсен от пеещи сервитьори! Не сте си го представяли, само че вие сте в Полярен експрес!

„ Четири Коледи”

Романтичната комедия с присъединяване на Винс Вон и Рийз Уидърспуун сграбчва незабавно зрителския интерес и незабелязано потапя в магията на Коледа. Успехът на кино лентата води до 164 млн. $ доходи, 1 премия (BMI Film & TV Awards) и 1 номинация (Kids’ Choice Awards).

" Коледата на Чарли Браун "

Чарли Браун се пробва да откри същинското значение на Коледа към цялата комерсиализация на празника.

" Коледна почивка "

Тази година Кларк Грисуоулд (Чеви Чейс) се е зарекъл фамилията му да се наслаждения на „ най-страхотната и занимателна фамилна Коледа”.

И преди да съумеете да мигнете даже, той към този момент е украсил покрива с цели 25 000 лампички! Следват експлодираща пуйка на масата, специфичен отряд за бързо реагиране, който е обкръжил къщата и още доста смях и въодушевление. Истинска празнична забава!

" Семеен човек "

Причудлива сантиментална комедия, изпълнена със пресен и ексцентричен комизъм. В следващата история за парарелния живот самоуверено се впуска Никълъс Кейдж, еднообразно добър като брокер, побъркващ се от работа; тъмен чешит, разхождащ непокорно куче; беззащитен татко, сменящ подгизнал памперс.

Преди 13 години Джак е изоставил приятелката си с обещанието, че ще се върне след година. В една мразовита вечер той сподеделя пред чудноват негър юноша за жалкото си битие като “свободен” човек. И когато точно на Коледа Джак заспива в своя първокласен апартамент в Ню Йорк, той се разсънва в Ню Джърси вl едно легло с тогавашната си обичана, двете си деца и едно голямо куче...

" Леден болид "

Ужасно смешна комедия, трансформирала се в шлагер, въодушевена от автентичен случай с първия олимпийски тим по бобслей на Ямайка. Героите са четирима безперспективни спортисти, само че по тази причина пък симпатимчни мечтатели. Те напущат слънчевия си остров и отпътуват на мразовитите олимпийски игри, с цел да се състезават за златни медали в спорт, който им е изцяло чужд – бобслей.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР