Коледа наближава и вече сте на нисък старт за тазгодишния

...
Коледа наближава и вече сте на нисък старт за тазгодишния
Коментари Харесай

За Коледа подарете стил и грижа

Коледа наближава и към този момент сте на невисок старт за тазгодишния шопинг маратон. Какви дарове да изберете за обичаните хора този път?

Обикновено в най-натоварения интервал от годината комерсиалните центрове са цялостни с тематични оферти за празника. Но това е и моментът, в който на положителни цени можете да подарите за себе си и околните си удобен подарък, който да влезе в приложимост когато и да е от годината.

Ако очилата ви се костват екзотика през зимата, бързо ще ви убедим, че те са един от най-практичните дарове, които можете да изберете. В момента във вериги оптики Grand Optics и Joy Optics оферират за слънчеви и диоптрични очила с понижения от 100 до 500 лв.. Предлагаме ви няколко модерно хрумвания за стилни Коледни изненади.

Вечна класика в модата за дамите

Всяка жена държи на визията си, а очилата са измежду най-важните фешън аксесоари на дамите. Оптиките имат голямо многообразие от премиум марки за всеки усет и жанр, които дават отговор на последните фешън трендове.

 Karl Lagerfeld by Grand Optics

Ние залагаме на безконечната класика в композиция с умерена чудатост, или на Karl Lagerfeld във форма „ котешко око “ с скотски претекст. Без съмнение „ котешкото око “ са най-класическата форма очила, устояли на времето. Носени от фешън икони като Мерлин Монро, те остават съвременни и до през днешния ден.

Цветни и настоящи

Цветът на 2023 година ще бъде Viva Magenta – кондензиран червено-розов колорит, който символизира новото начало. Ако сте почитатели на цветовата гама, заложете на тази изискан на стилния бранд GIGI Studios, въодушевена от изкуството и стилните трендове, направена с внимание към детайла.

 Gigi Studio Ochila

Грижа за спортните натури през зимата

Обикновено започваме да си търсим слънчеви очила при започване на пролетта. Неправилно обаче е схващането, че слънчевите очила са сезонен аксесоар. Нека не забравяме, че с цел да са здрави очите ни, слънчеви очила са нужни през всяко време от годината, в това число и през зимата.

В магазините на Grand Оptics и Joy Optics ще откриете богат избор от мъжки и дамски модели, подобаващи за спортисти, които търсят функционалност и устойчивост.

 Julbo Explorer by Grand Optics

Това е изключително значимо, в случай че практикувате зимни спортове или обичате да вършиме планински преходи, тъй като слънцето в планината е мощно даже през студените месеци. За такива случаи предлагаме спортните модели от селекцията на Grand Optics и Joy Optics с предпазители, които защищават от странично навлизащата светлина. Добър избор за мъжете е на JULBO EXPLORER, а за дамите –.

 Julbo Montesora by Grand Optics

Здраве и комфорт за децата

В днешно време децата прекарват от ден на ден време пред екраните, а статистиките сочат, че огромен % от подрастващите развиват късогледство. Затова извънредно значима е предварителната защита за здравето на детските очи, която включва постоянно носене на качествени слънчеви очила.

 Nano Vista ochila

Препоръчваме адаптивни разновидности като този модел на. Те са подобаващи за дейното детско всекидневие и ще обезпечат освен отбрана, само че и комфорт през целия ден.

А в случай че детето ви има потребност от диоптрични очила, сигурно заложете на рамки с връзки, създаващи улеснение даже при спортуване.

 Detski ochila Nano Vista

Неустоимите оферти ви чакат в магазините на Grand Optics и Joy Optics в цялата страна, както и онлайн на. Подарете жанр и грижа за тази Коледа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР