Коледа наближава и това се усеща във въздуха. И не

...
Коледа наближава и това се усеща във въздуха. И не
Коментари Харесай

Истинско безумие в Пловдив въпреки К-19 СНИМКИ

Коледа наближава и това се усеща във въздуха. И освен. За това подсказва и километричната опашка пред най-големия магазин за играчки до Пловдив "Джъмбо ", написа " ".

Стотици се бяха наредили в днешния следобяд, въоръжени с празна количка, и чакаха да бъдат позволени вътре.



Униформени и чиновници на магазина следяха зорко за отдалеченост на опашката и услужливо подмятаха забележка на клиенти, не запомнили за противоепидемичните ограничения.

От другата страна пък с необятна усмивка излизаха към този момент приключилите коледната шопинг терапия. От големи торби и кутии се посочваха еднометрови плюшени мечоци и елени, пластмасови говорещи и плачещи кукли, ръмжащи коли и хеликоптери с отдалечено, и, несъмнено, от цветни по-цветни коледни украшения и Дядо Коледа в съвсем човешки растеж.



Паркингът се оказа стеснен за всички искащи да напазаруват, само че пък имаше въодушевление на опашката, а не напрежение поради дълго чаканото махване с ръка за навлизане в магазина.

Освен пловдивчани, измежду пазаруващите в магазина бяха и много пазарджиклии. Активно наличие регистрираха и поданици на Хасково.

Някои от клиентите споделиха, че избират по-рано да приготвят подаръците и да са спокойни. Други пък обявиха, че ще работят около Коледа и по тази причина са тук в съботния ден, макар че се опасяват от ковид.



На въпрос за какво не прибягват до онлайн извършване на покупки, те дадоха отговор, че рядко го вършат. "Първо, коледното извършване на покупки си е страст, второ, друго си е да пипнеш и да видиш от близко ", разяснява шеговито двойка от Пловдив, пристигнала да приготви изненадите под елхата за щерка си.



Работното време на магазина е удължено поради големия напор. Клиентите могат да избират дарове от 8 сутринта до 22 часа вечерта.

Снимки: Марица



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР