Коледа наближава, а и снегът (поне в София) е вече

...
Коледа наближава, а и снегът (поне в София) е вече
Коментари Харесай

Коледният сладолед на Дуейн Джонсън

Коледа наближава, а и снегът (поне в София) е към този момент факт. Сега към този момент напълно умерено можем да окичим всичко с лампички и фигурки на елени.
 Дуейн Джонсън, Red Notice, и за какво Скалата не е могъл да се побере в Porsche Taycan
Когато си Скалата и си прекомерно огромен за Porsche

Голям смях е падало на фотосите на Red Notice

Но това, че е студено и има сняг, не значи, че би трябвало да забравяме за нещо доста обичано от летните месеци - сладоледът. И Дуейн Джонсън знае това доста добре.

Ето за какво за втора поредна година Скалата и Salt & Straw пускат сладолед, въодушевен от артиста. Този път обаче в сладоледът ще има усет и на... текила.

Точно по този начин, Teremana (текилата на Джонсън) може и да е съвършен подарък за Коледа, само че може да участва и в сладоледа. Вкусовете са пет разнообразни и в действителност не можем да се сетим за по-добра закуска на 25 декември от този сладолед.

Но за жалост специфичните усети на Salt & Straw не са за всяко чинно дете. Не единствено тъй като в някои от тях има текила, а и тъй като комплект от петте усета коства 75 $.
 Microsoft Xbox Series X, Дуейн Джонсън и по какъв начин Скалата ще зарадва заболели деца с лимитирана серия на конзолата
Изненадата, която Дуейн Джонсън и Xbox готвят

Xbox Series X ще има лимитирана серия
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР