Коледа може и да е за семейството, но празникът мина

...
Коледа може и да е за семейството, но празникът мина
Коментари Харесай

Друго си е да си магистър: Джулката разсъждава по актуални въпроси, Instagram не я разбра

Коледа може и да е за фамилията, само че празникът мина и е време да се настроим за Нова година, купони и огромни компании. Джулиана Гани несъмнено го е направила и към сегашния миг към този момент е в спа хотел във Велинград с компания. 

Джулката качва сторита, от които излиза наяве, че е в мъжка компания, като до момента не сме виждали тези господа в сторитата ѝ. От тях съдим, че моделката прекарва много време в джакузито и се глези с кулинарни специалитети от ресторанта на хотела. 

Джулката очевидно към този момент е в празнично въодушевление, защото е решила да поразсъждава върху репликата на годината. Знаете - " Всеки самичък си преценява " бе избрана за фраза на годината, а моделката показва висшите си образования и пофилософства по тематиката.

Виж още: След като Тихомир Стана Мелиса, Мелиса се сгоди за Емили! Сватбата е следващата година и църковна! 

" Не съм сюрпризирана, тъй като има десетки тематики, които по едно и също време ни сплотяват и разединяват, повдигат се въпроси, чиито отговори са пъзел от няколко гледни точки и към които може да се подходи както иронично, по този начин и с цялостното схващане, че не може да разбираме от всичко ", разяснява тя. Но и пита почитателите си, защото тя не може да реши, дали има нещо на фотографията, което би трябвало да изчезне.

Е, евентуално Джулката е имала поради нещо по-палаво, съдейки от емоджитата, които е употребила, само че някои нейни почитатели са безапелационни в отговора си. " Ти ", пишат ѝ мнозина. 

Виж още: Триумфално завръщане: Ивон Динева навърши 18, подвигна вманиачен купон 

Що се отнася до Коледа, Джулката не сподели по какъв начин и къде е чествала. Тя разгласява фотография в национална носия от остаряла фотосесия, а по-късно и празнична такава със сина си. Самият Давид пък към момента е с татко си в Монтана. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР