Коледа може да бъде наистина специално и романтично време за

...
Коледа може да бъде наистина специално и романтично време за
Коментари Харесай

Притеснителна тенденция на „смазване“, която може да разруши връзката ви тази Коледа

Коледа може да бъде в действителност особено и сантиментално време за тези, които имат връзка – до момента в който давате дарове, показвате обич и се сближавате повече от всеки път посредством дребни случайни дейности на добрина един към различен.

Но за някои двойки празничният сезон може да е моментът, когато стартират да се виждат пукнатини, защото занимателните празненства акцентират обстоятелството, че и двамата сте се борили известно време, без да се справите с проблемите в границите на вашата връзка. Според специалиста по връзките, Тина Уилсън, има причина за това, защото двойки, които не са постоянни в връзките си, могат да се впуснат в " мишури " през зимните месеци, съгласно Тайла.

Но какво е бледене? Това е нов термин за запознанства, употребен за разказване на акта на потребление на сладките традиции на Коледа, с цел да се маскират пукнатините във вашата връзка. Терминът " мишури " е фиктивен особено, защото сърмите постоянно се употребяват за прикриване на празнини на коледната елха, което съставлява грубите петн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР