Коледа идва с пълна сила и пазаруването за коледни подаръци

...
Коледа идва с пълна сила и пазаруването за коледни подаръци
Коментари Харесай

Кои са най-добрите подаръци за земните зодии – Телец, Дева, Козирог?

Коледа идва с цялостна мощ и извършването на покупки за коледни дарове е в разгара си. Както обещахме, ще обхванем с хрумвания представителите на зодиакалните знаци от другите детайли. След като преминахме през огъня и водата е време да се фокусираме върху земните  - Телец, Дева и Козирог и да забележим кои биха били най-хубавите хрумвания за техни дарове съгласно характерностите на земните зодии. Тези оферти могат да ви дадат генерални насоки за области, в които да търсите подобаващи дарове, само че въпреки всичко е значимо да подчертаем, че самостоятелните усети на хората са разнообразни. Можем да ви подскажем какво да вземете, само че въпреки всичко финалното решение би трябвало да е на база на желанията на дадения човек, с цел да сте сигурни, че изборът е сполучлив. 
Земните  са практични, рационални, реалистични, структурирани, проведени, амбициозни, помагащи, надеждни, лоялни, почтени. 
Най-добрите дарове са тях са:
Дневник или органайзер за събития или задания
Качествени парфюми, грим, облекла
Уроци по готварство и барманство
Дегустиране на вино
Красиво изкуство – картина, фотография, статуя
Уроци по самоусъвършенстване
Резервиране на място в онлайн събитие с експерт, който те почитат
Масаж, маникюр/педикюр, фризьор 
Часовник
Стайни растения
Домашен любим
Подбраните хрумвания са задоволително разнородни, с цел да могат да покрият и най-разнообразните усети. Ако въпреки всичко се спирате на подарък стайно растение или още по-отговорното за грижа и гледане - домакински любим, апелирам ви, бъдете сигурни, че хората, на които ги подарявате ще бъдат виновни и ще имат нужното време, което да отделят в грижа и любов на тези живи същества. След всяка Коледа има взрив на изоставени животинки и не бихме желали да способстваме за класацията с още бройки. 
Надяваме се тези хрумвания за дарове на земните  да са ви били потребни. Споделете с нас мнението си в мненията! Ще се радваме в случай че сме ви дали тенденция за това какво да подарите на обичан човек за празника. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР