Коледа идва по-рано тази година с подаръците на Lisca. По

...
Коледа идва по-рано тази година с подаръците на Lisca. По
Коментари Харесай

Lisca с нови модели и подаръци за почитателите на луксозното бельо

Коледа идва по-рано тази година с подаръците на Lisca. По повод  новата визия на една от най-известните им сбирки, марката още веднъж ще зарадва клиентите си.

Всяка любителка на премиум чувството може да откри нещо за себе и в сбирките Selection и Fashion.

 Lisca с нови модели и дарове за феновете на първокласното долни дрехи

Отличаващото в Selection e, че моделите са направени с извънредно внимание към детайла. Бродериите, които съвсем наподобяват татуировка по тялото, придават романтика и забележителна изтънченост.

Тази сбирка е основана за дамите, които търсят освен това от долни дрехи, а източник на самочувствие, съчетано с улеснение.

Колекцията Fashion също резервира концепцията за стилно, секси и комфортно долни дрехи, само че тук играта с текстурите е доста по-различна. Докато при сутиените виждаме дискретни декорации и принтове, които притеглят окото, на бикините е обърнато даже още повече внимание.

 Lisca с нови модели и дарове за феновете на първокласното долни дрехи

С изрязани елементи и препокриваща се мрежа, долните елементи на комплектите тук са ни обичани. Повечето бикини са с по този начин модерната висока талия, които акцентират естествените извивки на тялото.

Друго, което ще се хареса на любителките на комфорта, е, че доста от сутиените са без банели, само че все пак обезпечават нужното улеснение. Така постоянно сме готови за всяка обстановка и сме заредени със самочувствие.

Линията “Cheek by Lisca ” се трансформира в “Lisca Cheek ” , само че дава обещание да резервира всичко, което я прави неповторима.

Тя съчетава модерното със сексапилното, стилното с цветното и изкушава с артикули, съвършени за дамите, които обичат да се усещат уверени. Едновременно с това моделите са основани, тъй че да обезпечават цялостно улеснение денем, с помощта на качествените си материали.

 Lisca с нови модели и дарове за феновете на първокласното долни дрехи

Сега новото ще бъде по-младежкия и пресен тип на първокласното облекло от сбирката. За да основат новата визия, дизайнерите са си поиграли с материите и са комбинирали дантелата със сатен и транспарантни платове. Така се подчертава в допълнение върху женствеността и красивите извивки на тялото.

Заради техния timeless дизайн, моделите не са единствено съвременни, само че и могат да бъдат правилен сателит на стилната жена през всеки сезон, прекрачвайки границата на трендовете.

 Lisca с нови модели и дарове за феновете на първокласното долни дрехи

В сбирката има четири серии, които обгръщат всичките ни потребности – Cheerful, Kiss Me, Energy и Happy Day. Сред тях има модели, които са подобаващи за първа среща, както и такива за подготовка или релакс вкъщи.

И във връзка обновяването на сбирката си, Lisca са подготвили дарове за клиентите си. До 15-то число този месец всеки закупен комплект долни дрехи ви носи и безвъзмезден чифт бикини. Възползвайте се от офертата преди да е свършила и изцяло заредете сбирката си за идващия сезон.

Предложенията на марката не се лимитират до Lisca Cheek, несъмнено.

Всички техни модели можете да разгледате в галерията или на уеб страницата им: liscashop.bg

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР