Коледа и Нова Година са съвсем на прага ни, а

...
Коледа и Нова Година са съвсем на прага ни, а
Коментари Харесай

4 причини да подариш Motorola G60 през празниците

Коледа и Нова Година са напълно на прага ни, а с празничния интервал идва и неизменимата блъсканица около избора на дарове – какво да подарим на околните си и по кое време да намерим време да свършим и това. Сякаш с наближаването на последните дни от годината, тълпите в магазините се усилват и изборът ни наподобява все по-лимитиран. За да избегнем кулминационната точка на напрежението по Коледа и Нова Година, ти предлагаме страховит вид за подарък – удобен, актуален и то на налична цена!

Впечатляващият смарт телефон Moto G60 излезе напълно неотдавна, а набира от ден на ден позитиви поради изтънчения си дизайн и професионална камера, основана за творчество на високо равнище.  

Даваме ти четири аргументи да подариш точно Moto G60 на непосредствен, който си е поискал смарт телефон на дядо Коледа. А за какво не и на себе си.



1. Повече благоприятни условия за творчество   

Една от традициите на Motorola e да отключва изобретателното в своите консуматори и това е очевидно в усъвършенстваната система от камери 108 мегапиксела на Moto G60, съчетани с новаторската технология Ultra-Pixel. Ултраширокоъгълният му обектив побира цели четири пъти повече в фрагмента и улавя всеки подробност, който вижда очите на заснемащия – по този начин може да сме спокойни, че всички 13 братовчеди от коледното събиране ще участват на фотографията. Сензорът му за дълбочина пък придава на ежедневните фотоси професионален тип. Камерата съдържа още доста новаторски функционалности, с които мобилната снимка доближава напълно нови равнища, тъй че да съумеете да запечатите момента от феноменалната новогодишна заря в най-отчетлив подробност.  

А за феновете на влогърството и лайв връзката, peжимът Duаl Сарturе пoзвoлявa зaпиcвaнe eднoвpeмeннo и cъc зaднaтa, и cъc ceлфи ĸaмepaтa, пoĸaзвaйĸи и зacнeмaщия, и oбeĸтa нa зacнeмaнe, тaĸa чe вcичĸи cтpaни нa иcтopиятa ви дa бъдaт yлoвeни нaвeднъж.  

2. Изтънчен дизайн  

Много значим детайл, изключително за дамската половина, е изтънченият дизайн на телефонното устройство. Все отново, с изключение на функционален, телефонът би трябвало да бъде неизменим аксесоар към всяка съвършена визия. Moto G60 е превъзходен избор, тъй като е изтънчено направен, а извънредно тънките му рамки обезпечават по-голяма повърхност на екрана. Сивият типичен цвят с леки отражения също придава още една приятна нотка на изисканост и грациозност и се комбинира отлично както с по-тъмни, металически цветове, по този начин и балансира по-ярки аутфити. Не по-малко значимо е, че дизайнът е водоотблъксващ, което значи, че телефонът е защитен и от вътрешната страна, и извън.  

3. Винаги на линия – даже по време на новогодишната нощ  

Батерията на това устройство устоя до 54 часа без презареждане – това значи, че ще можете да заснемете приготвянето на всички ястия по време на коледните празници, ще имате опция да се снимате с всеки член на семейството по-отделно и ще може да поиграете мобилни игри, с цел да разпуснете след празниците. Много е допустимо да ви остане батерия даже да подберете новогодишния тоалет и да нащракате и публикувате другите си визии. Защото би трябвало всички да видят тъкмо какъв брой блестящи сте тази Нова Година!

4. Пълноценно потребителско преживяване

Независимо дали става въпрос за Коледа, Нова Година, Великден или елементарен работен ден, пълноценното преживяване е еднообразно значим фактор за всички. От софтуерният бранд Motorola са се постарали и този път да дават несравнимо за мобилните ни сетива преживяване. Всички обичани филми, песни и игри като че ли оживяват – това е с помощта на необикновено реалистичните цветове, които дава екранът Max Vision FHD.  

В умозаключение ще кажем, че да подариш смарт телефон значи да подариш технология, а технологията значи най-много едно – умни решения.

Moto G60 е забавно и съвременно устройство, съчетаващо всичко належащо за един страховит софтуерен коледен подарък – отлична продуктивност, грациозен жанр и атрактивна цена. Истинско коледно знамение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР